superval plus | vintage industrial bar zagreb | 01.11.2023.

Superval ide dalje – novi koncert na kojem nastupaju Linija 109, Smrdljivi Martini i Špil ligni održat će se u Vintage Industrialu u srijedu, 1. studenog 2023. godine

Nakon višegodišnjeg upornog rada na promociji mladih nadarenih glazbenika školskog uzrasta na nacionalnoj razini, Superval se širi izvan granica Hrvatske. U suradnji s državama u kojima postoje inicijative slične Supervalu, koje podupiru i promoviraju izvođače školskog uzrasta, novi program nazvan “Superval+” potvrđenim će kvalitetnim autorskim bendovima sa Supervala omogućiti da svoj talent pokažu izvan Hrvatske. Ali i da istovremeno svoja iskustva sa festivala Superval prenesu nekim novim budućim sudionicima.

Za vrijeme školskih praznika u Zagrebu će se tako održati koncerti na kojima će sudjelovati potvrđeni autorski bendovi sa Supervala. Ali i jedan bend izvan Hrvatske. Predstavljanje, razmjena i stvaranje kulturnih programa u međunarodnom okruženju pozitivno će utjecati na bolje poznavanje i širenje hrvatske kulture u svijetu. No, utjecat će i na predstavljanje kulture drugih zemalja u Hrvatskoj.

U suradnji sa Špil ligom Kina Šiške prvi će se Superval+ koncert održati u srijedu, 1. studenog 2023. godine. Mjesto radnje je zagrebački Vintage Industrial Bar, a na njemu će svirati Linija 109, Smrdljivi Martini i Špil ligni, pobjednici 10. sezone slovenskog natjecanja glazbenika srednjoškolskog uzrasta Špil liga. Partner ovog događaja je Špil liga Kina Šiške, a program je djelomično sufinanciran sredstvima Ministarstva kulture i medija RH, Grada Zagreba i GRAFIK.neta. Ulaznice po cijeni od 4 eura u pretprodaji mogu se kupiti u Vintage Industrial Baru i Dirty Old Shopu. Ove povoljnije ulaznice možete kupiti od ponedjeljka, 16. listopada 2023. godine. A na dan koncerta, ako koja ostane, cijena će im biti 6 eura. Sve dodatne informacije o festivalu Superval doznajte na službenoj Facebook stranici.

VIDEO: Prijavi se na Superval!

Tagged