stoned jesus | močvara zagreb | 23.08.2022.

Stoned Jesus, ukrajinski stoner bend, vraća se u Zagreb nakon tri godine i to u Močvaru u utorak, 23. kolovoza 2022. godine

Ljubimci hrvatske publike – ukrajinski bend Stoned Jesus – vraća se u Zagreb nakon gotovo tri godine! Bend se vraća na krilima najnovijeg singla “Porcelain”, a zborno mjesto veselja je Močvara. Datum koji morate zaokružiti markerom u kalendarima je utorak, 23. kolovoza 2022. godine. Ulaznice za koncert Stoned Jesusa možete kupiti po pretprodajnoj cijeni od 110 kuna, a pronađite ih u Dirty Old Shopu i na njihovom webu. Na dan koncerta, ukoliko koja ostane, ulaznica će koštati 140 kuna.

Ništa na stoner sceni zadnjih deset godina nema veće od onog kad se Igor zadere “I am the Mouuuuuntaiiiin!” Da, Stoned Jesus je već nekoliko ljeta vjerojatno najpopularniji stoner-psychedelic-doom bend u europskim okvirima. A bazu svojih fanova kontinuirano povećavaju iz godine u godinu. Podsjetimo, bend je osnovan 2009. godine kao prvotni solo projekt gitarista i vokala benda Igora Sidorenka. Nakon četiri full albuma bend Stoned Jesus je prepoznatljiv po svojim neprestanim i jako uspješnim stilskim promjenama smjera sa svakim novim studijskim izdanjem. No, znani su i po neumornom “touranju” i sjajnim live nastupima diljem svijeta! Bit će im ovo čak šesti nastup u Zagrebu gdje su se momci očito već poprilično udomaćili.

Ovaj koncert će biti i prilika za osluhnuti koju stvar s njihovog petog albuma koji bi svjetlo dana trebao ugledati početkom 2023. godine. Između ostalog na njemu će se naći i već spomenuti Porcelain kojeg je Igor stvarao s basistom Sergiyjem i bubnjarom Dmytrom. U svakom slučaju, vrijedi doći u Močvaru u utorak, 23. kolovoza. Poslušajte što novoga nude ovi sjajni Ukrajinci. Više informacija o njima doznajte na njihovom Twitter profilu.

VIDEO: Stoned Jesus – Porcelain

Tagged