stereo deficit - arctic monkeys tribute band :: 2020.

Stereo Deficit, Arctic Monkeys tribute bend, nastupit će u klubu Boogaloo

Stereo Deficit, provjereno sjajni Arctic Monkeys tribute bend iz Kruševca u Srbiji, vraća se u petak, 6. ožujka 2020. godine u klub Boogaloo. Slobodno možemo reći – jednoj od svojih najvjernijih publika! Za afterparty zadužen je vrsni indie znalac Dom Smith, dok se ulaznice po cijeni od 35 kuna u pretprodaji mogu kupiti u Boogaloou ili Dirty Old Shopu! Požurite po ulaznice jer će na ulazu u klub koštati 45 kuna.

Stereo Deficit je Arctic Monkeys tribute bend iz Kruševca u Srbiji. Bend je prvo nastao pod nazivom Random sredinom 2010. godine. A kako sami članovi benda kažu, stvoren je kao rezultat “uzajamne ljubavi trojice braće prema raznovrsnoj progresivnoj glazbi”. Kasnije im se pridružuje ostatak benda i s vremenom postaju pravi punokrvni Arctic Monkeys tribute band.

Bend već neko vrijeme nastupa kao četvorka

Članovi benda Stereo deficit su Stefan Mijajlović kao vokal i gitara, a tu su i “nezgodna” braća Matić. To su Andreja kao vokal i gitara, Nikola na basu i Aleksa na bubnjevima. Bend iza sebe ima već impresivan niz krcatih nastupa u Zagrebu, a sigurno će tako biti i ovaj put u klubu Boogaloou! A više informacija o ovom sjajnom tribute bendu doznajte na njihovoj Facebook stranici.

Kada smo već tu, spomenimo da su Arctic Monkeys engleski garage rock/indie rock sastav iz High Greena, predgrađa Sheffielda. Osnovani su 2002. godine, a trenutačni članovi sastava su Alex Turner (vokal, gitara), Jamie Cook (gitara), Matt Helders (bubnjevi, prateći vokali) te Nick O’Malley (bas-gitara). Važno je i dodati da Nick odnedavno svira na poziciji na kojoj je prije njega bio Andy Nicholson. Arctic Monkeys postigli su veliki uspjeh sa svojim prvim singlom I Bet You Look Good On The Dancefloor, koji je bio na prvom mjestu britanske top liste (UK Singles Chart). Što oni trenutačno rade i stvaraju, možete provjeriti putem njihove mrežne stranice na adresi arcticmonkeys.com.

VIDEO SPOT: Stereo Deficit – Arctic Monkeys Tribute

Tagged