slapshot | hardcore band | boston usa | 2022.

Slapshot, američki hardcore band, treći puta dolazi u Hrvatsku, a sada organizira spektakl u Močvari i to u ponedjeljak, 6. lipnja 2022. godine

Hardcore band Slapshot već je jako dobro poznat domaćim ljubiteljima žanra, jer će im ovo biti treći nastup u Hrvatskoj! U ponedjeljak, 6. lipnja 2022. godine u klubu Močvara spremaju pravu hardcore prašionu, a njihovih čak 37 godina bivanja na toj sceni jamči koncert za pamćenje. Cijena ulaznice je 80 kuna u pretprodaji i može se kupiti u Dirty Old Shopu. Na dan koncerta će koštati 100 kuna. Vrata Močvare otvaraju se u 20, a početak koncerta očekuje se oko 21.15 sati.

“Veselimo se ponovno posjetiti Hrvatsku. Doduše, dolazimo dvije godine nakon planiranog, no ovdje koncerti i publika uvijek budu na visokoj razini. I zato smo sigurno da će tako biti i ovaj put. Vidimo se u ponedjeljak, 6. lipnja, u Močvari!”, rekli su momci iz Slapshota.

Bend su obilježile i česte promjene postave

Danas Slapshot čine bubnjar Corey Koniz, basist Ryan Packer i vokal Jack “Choke” Kelly. Osnovani su 1985. u Bostonu, gradu koji je uvijek slovio kao jedan od najplodnijih gradova kad je u pitanju hardcore. Boston je osim po Celticsima i Red Soxima poznat i po hokejaškoj ekipi Bruins, a budući da je vokal i jedan od osnivača benda Choke veliki fan tog sporta, ime benda dao je po situaciji u kojoj je visoko podignuta palica prije ispucavanja paka.

Do sada su snimili nekoliko EP-a, live izdanja i 11 albuma. Posljednji album vrlo simboličnog naziva Make America Hate Again ovom će prilikom promovirati u Močvari. Među brojnim izdanjima svakako vrijedi istaknuti i split s bendom Ignite s kojim su svirali veliku turneju po Europi s čak 50 nastupa u 54 dana. Zaista respektabilno. Više informacija o ovom bendu doznajte na Wikipediji.

AUDIO: Slapshot – Make America Hate Again (Full LP)

Tagged