simply the best | tina turner & coco fletcher | kc dražen petrović zagreb | 20.11.2023.

Simply the Best, mjuzikl koji prati izniman život Tine Turner, održava se u Draženovom domu u ponedjeljak, 20. studenog 2023. godine

Zagreb će uskoro biti domaćin jedinstvenom i nezaboravnom mjuziklu “Simply the Best”! A on će na najbolji mogući način, kroz brojne glazbene uspješnice, prezentira bogatu karijeru legendarne rock ikone Tine Turner. U produkciji koja će oduševiti domaće ljubitelje glazbe i obožavatelje ove dive impresivnog glasa i pojave, mjuzikl “Simply the Best” prenijet će nevjerojatnu priču Tine Turner na pozornicu koncertne dvorane KC Dražen Petrović u ponedjeljak, 20. studenog 2023. godine. Ukratko, live mjuzikl “Simply the Best” prati izniman život Tine Turner, od njenih skromnih početaka do svjetske slave.


U izvedbi ovog spektakla, glavnu ulogu Tine Turner tumači talentirana Coco Fletcher. A ona svojim specifičnim moćnim glasom, glamuroznim izgledom i iznimnom interpretacijom prenosi Tininu energiju i strast na scenu. Ova talentirana pjevačica i glumica impresivne karijere i ostvarenih uloga na pozornici, svojim glasom i izvanrednom interpretacijom opravdava sve pozitivne kritike i hvalospjeve za ulogu Tine Turner u mjuziklu Simply the best.

Tinini nastupi bili su kao nijedan drugi. Uvijek sam bila hipnotizirana njenom nevjerojatnom energijom i načinom na koji je dominirala pozornicom. Ovo je jedinstvena prilika za ljubitelje glazbe da dožive magiju Tine Turner i njenih nevjerojatnih hitova uživo na sceni”, rekla je Coco Fletcher.

Publika će biti vođena kroz uspon Tine Turner do glazbene slave

A tijekom mjuzikla Simply the best u Draženovom domu ćemo čuti hitove kao što su Proud Mary, Nutbush City Limits, Private Dancer i We Don’t Need Another Hero. Show u trajanju od 150 minuta donosi vrhunce karijere nezaboravne Tine Turner te odaje počast njenim rasprodanim koncertima, uključujući i antologijski nastup 1988. godine u Rio de Janeiru na stadionu Maracana pred više od 180.000 ljudi. I dodajmo, taj joj je koncert osigurao mjesto u Guinnessovoj knjizi rekorda.

Mjuzikl Simpy the Best pružit će priliku obožavateljima da se prisjete najvećih trenutaka Tine Turner i da uživaju u njenom nevjerojatnom glazbenom nasljeđu. Ulaznice su već dostupne u prodaji. Osigurajte svoje mjesto što prije i pripremite se za nevjerojatno glazbeno putovanje. Naime, ovaj će jedinstveni show lokalnoj publici, kao i drugim gostima, pružiti nezaboravan glazbeni doživljaj za sve generacije. Više o Tini Turner možete doznati na Wikipediji.

VIDEO: Tina Turner – Simpy the Best

Tagged