radio tvornica :: 2022.

Radio Tvornica slavi prvi rođendan uz grupu Jonathan i goste iznenađenja!

Radio Tvornica najavljuje veliku proslavu svog prvog rođendana! A ona će se održati u subotu, 28. siječnja 2023. godine u zagrebačkoj Tvornici kulture. Nakon prve, uspješne i kreativne godine, slavljeničku će večer, uz mnoštvo zabavnih sadržaja i druženja obilježiti koncert riječke grupe Jonathan. No, na pozornici će se pojaviti i glazbeni gosti iznenađenja!


Podsjetimo, Radio Tvornica već 365 dana na totalno drugačiji način kreira svoj program. Ovaj radio donosi kombinaciju kvalitetne glazbe, servisnih informacija, predstavljanja kulturnih sadržaja, zelenih tema i aktivnosti civilnog društva. Također, promovira aktivan i zdrav život uz dinamične i provokativne informativne i kontakt sadržaje. Dodajmo da je ovaj radio dostupan 24/7 putem mrežne stranice radiotvornica.hr te kao prvi privatni digitalni radio na DAB+ platformi. A svoj će prvi rođendan obilježit će velikom rock eksplozijom!

Za svoju je veliku feštu Radio Tvornica odabrao je bend Jonathan kao glavnu točku večeri

Jonathan već gotovo 10 godina obogaćuje hrvatsku glazbenu scenu nastupima i kvalitetnim izdanjima koja su osvojila srca publike i kritike. Debitirali su albumom Bliss 2014. godine, nakon kojeg su objavili kratki EP Getting closer is keeping us apart te dvostruki LP To Love/To Hold. Moćna im je kombinacija indie rocka s primjesama post punka i popa od samih početaka, osim vjerne publike, donosila brojna priznanja kao što su četiri Rock&Off nagrade, od čega čak tri za Koncertnog izvođača godine te nominaciju za Porin.

Nakon turneje po Americi, riječki je bend nastavio rasprodavati klubove po Hrvatskoj, a novi su materijal najavili već dvama singlovima – Falling i Have It All. Publiku će koncertom u Tvornici kulture prisjetiti starijih stvari, ali i uvesti u novu eru jednog od najznačajnijih regionalnih bendova. Više o bendu Jonathan doznajte na njihovom Facebook profilu.

Osim koncerta fantastičnog Jonathana, Radio Tvornica priprema i posebne goste iznenađenja. Ovaj će event biti i idealna prilika za druženje sa Šamanom i Ifkom, Renči, Tiborom i Mićom te ostatkom ekipe Radio Tvornice koja vas poziva na ludu proslavu rođendana. Informacije kako doći do besplatnih ulaznica bit će objavljene u eteru Radio Tvornice te na Facebook stranicama Radija i Tvornice kulture.

VIDEO: Jonathan – Falling & Try To Get Even

Tagged