predstava "kako ubiti suprugu ili supruga bez suvišnih zašto" / kazalište knap / noć kazališta 2019

Predstava “Kako ubiti suprugu ili supruga bez suvišnih zašto” u KNAP-u

Jedanaesta po redu manifestacija Noć kazališta, koju organizira Narodno sveučilište Dubrava, održati će se u subotu, 16. studenog 2019. godine, a kazalište Knap sudjelovati će i ove godine u spomenutoj manifestaciji crnohumornom hit predstavom KAKO UBITI SUPRUGU ILI SUPRUGA BEZ SUVIŠNIH ZAŠTO, koju je publika već od prve izvedbe odlično prihvatila.

Redatelj ove KNAP-ove predstave nastale 2017. godine je Boris Kovačević, a supružnike koji dijele svoju ubojitu ljubav glume Iskra Jirsak i Petar Atanasoski. Predstava vrlo dinamično i duhovito opisuje deset vrsta najgorih supružnika koje, ukoliko želite sretan brak, treba izbjegavati u širokom luku.

>>> PROČITAJTE VIŠE: Predstava “(Dis)funkcija glave” komediografa Bratislava Dimitrova u POU Velika Gorica

Ulaznice po cijeni od 25 kuna za Noć kazališta u Knapu moguće je kupiti u uredu marketinga radnim danima od 10 do 15 sati (1. kat Centra Knap) ili online preko portala Ulaznice.hr.

Noć kazališta 2019 European Theatre Night
Noć kazališta 2019 European Theatre Night

Nakon predstave, u caffe baru kazališta, očekuje vas popratni program Noći kazališta u Knapu gdje će vas Teatar Gaudeamus počastiti izvedbom Scena na sceni, a koja će biti posvećena maloj formi monologa.

Teatar Gaudeamus izvoditi će odabrane monologe iz filmskih klasika koji su pamćeni po snažnim emocijama, sjajnim glumačkim izvedbama i velikim važnim govorima.

Ključne riječi (tagovi): - - - - - - -

1 thought on “Predstava “Kako ubiti suprugu ili supruga bez suvišnih zašto” u KNAP-u

Comments are closed.