predstava "kako ubiti suprugu ili supruga bez suvišnih zašto" / kazalište knap / noć kazališta 2019

Predstava “Kako ubiti suprugu ili supruga bez suvišnih zašto” u KNAP-u

Jedanaesta po redu manifestacija Noć kazališta, koju organizira Narodno sveučilište Dubrava, održati će se u subotu, 16. studenog 2019. godine, a kazalište Knap sudjelovati će i ove godine u spomenutoj manifestaciji crnohumornom hit predstavom KAKO UBITI SUPRUGU ILI SUPRUGA BEZ SUVIŠNIH ZAŠTO, koju je publika već od prve izvedbe odlično prihvatila.

Redatelj ove KNAP-ove predstave nastale 2017. godine je Boris Kovačević, a supružnike koji dijele svoju ubojitu ljubav glume Iskra Jirsak i Petar Atanasoski. Predstava vrlo dinamično i duhovito opisuje deset vrsta najgorih supružnika koje, ukoliko želite sretan brak, treba izbjegavati u širokom luku.

Ulaznice po cijeni od 25 kuna za Noć kazališta u Knapu moguće je kupiti u uredu marketinga radnim danima od 10 do 15 sati (1. kat Centra Knap) ili online preko portala Ulaznice.hr.

Noć kazališta 2019 European Theatre Night

Nakon predstave, u caffe baru kazališta, očekuje vas popratni program Noći kazališta u Knapu gdje će vas Teatar Gaudeamus počastiti izvedbom Scena na sceni, a koja će biti posvećena maloj formi monologa.

Teatar Gaudeamus izvoditi će odabrane monologe iz filmskih klasika koji su pamćeni po snažnim emocijama, sjajnim glumačkim izvedbama i velikim važnim govorima.


PROČITAJTE VIŠE:

Ključne riječi (tagovi): - - - - - - -