knapov božić 2019

Pred kraj samoga Adventa Centar kulture na Peščenici vas poziva na KNAPov Božić!

Pred kraj samoga Adventa, u petak, 20. prosinca 2019. godine od 17 sati, Centar KNAP vas poziva na KNAPov Božić! Ako vam je dosta gužve u centru grada, zavirite u naše mirno i ugodno dvorište u Ivanićgradskoj 41a, gdje smo pripremili veseli i raznolik program za male i velike. Započet ćemo s Last minute Božićnim sajmom u 17 sati, gdje ćete moći pronaći mnogo maštovitih i unikatnih poklona, prirodne kozmetike, umjetničkih radova, nakita, ukrasa za bor, sitnih božićnih kolača i svih onih sitnica bez kojih Božić ne bi bio potpun. Tu je i poseban Poštanski ured Sjevernog pola gdje će najmlađi, ali i oni malo veći taman na vrijeme stići napisati pismo djedu Božićnjaku uz pomoć njegovih vilenjaka.

Osim što ćete u Knapu riješiti problem oko poklona za svoje najmilije, napisati pismo Djedu, moći ćete uživati uz koncert našeg najdražeg peščenićkog zbora Kikići te kreativnu radionicu za cijelu obitelj – Božićnu kreativnu familiju.

Za kraj programa našim posjetiteljima pokloniti ćemo predstavu Sanjali smo bijeli Božić, koju će izvesti teatar Gaudeamus zajedno s polaznicima dramskih i plesnih radionica.


PROČITAJTE VIŠE:

Ključne riječi (tagovi): - - - - - - - - - -