ripper - pips, chips & videoclips - 2019

Pips Chips & Videoclips, kultni zagrebački rock band, najavljuje open air koncert na Šalati

PipsChips&Videoclips, kultni zagrebački rock band i jedan od najvoljenijih uopće u povijest ZG-rock scene, održati će najveći koncert svoje karijere 12. rujna 2020. godine na stadionu Šalata. U subotnju večer, 12. rujna 2020. godine Pipsi će tako zakoračiti stepenicu više od svojeg posljednjeg velikog koncerta na domaćem terenu, kada su u prosincu 2014. rasprodali malu dvoranu Doma sportova i nastupili preko više od 4000 ljudi.

Od tada su Pipsi punili i po više puta svaki zagrebački klub, primjerice Sax dva puta prošlog mjeseca, i nastupali konstantno po festivalima diljem regije, ali sve do sada nisu se odlučivali krenuti u velike koncerte. Upravo u tom pažljivom biranju leži ključ za sljedeće masovno okupljanje fanova na koncertu koji bi trebao označiti jednu od njihovih najvažnijih večeri.

Omiljeni zagrebački open air koncertni prostor, ŠRC Šalata, po prvi put će tako ugostiti bend na solo nastupu, na njihovoj najvećoj koncertnoj produkciji do sada.

Ulaznice za Šalatu u prodaju kreću u četvrtak, 12. prosinca 2019. u 9 sati. Cijena im do kraja godine iznosi 85, od 1. siječnja do 11. rujna 100 kuna. Ukoliko ih ostane, na dan koncerta će se moći kupiti po 120 kuna.

Službena prodajna mjesta su Dirty Old Shop (Tratinska 18), Rockmark (Berislavićeva 13), Aquarius CD Shop (Varšavska 13), Dallas Music Shop Rijeka (Splitska 2a), sva prodajna mjesta Eventima i online.


PROČITAJTE VIŠE:

Ključne riječi (tagovi): - - - - -

2 thoughts on “Pips Chips & Videoclips, kultni zagrebački rock band, najavljuje open air koncert na Šalati

Comments are closed.