ripper - pips, chips & videoclips - foto: saša huzjak - 2019.

Pips Chips & Videoclips najavljuje veliki open air koncert na stadionu Šalata

Pips Chips & Videoclips, kultni zagrebački rock band i jedan od najvoljenijih uopće u povijest ZG-rock scene, održat će najveći koncert svoje karijere u subotu, 12. rujna 2020. godine na stadionu Šalata. Tijekom te večeri će Pipsi zakoračiti stepenicu više od svojeg posljednjeg velikog koncerta na domaćem terenu. Podsjetimo, u prosincu 2014. rasprodali su malu dvoranu Doma sportova i nastupili pred više od 4000 ljudi.

Od tada su Pipsi punili i po više puta svaki zagrebački klub. Primjerice, samo su Sax napunili dva puta prošlog mjeseca. Konstantno su nastupali po festivalima diljem regije, ali sve do sada nisu se odlučivali krenuti u velike koncerte. Upravo u tom pažljivom biranju leži ključ za sljedeće masovno okupljanje fanova na koncertu, koji bi trebao označiti jednu od njihovih najvažnijih večeri.


Omiljeni zagrebački open air koncertni prostor, ŠRC Šalata, po prvi put će tako ugostiti bend na solo nastupu, na njihovoj najvećoj koncertnoj produkciji do sada. Ulaznice za Šalatu u prodaju kreću u četvrtak, 12. prosinca 2019. u 9 sati. Cijena im do kraja godine iznosi 85 kuna. Od 1. siječnja do 11. rujna cijena raste na 100 kuna. Ukoliko ih ostane, na dan koncerta će se moći kupiti po 120 kuna. Službena prodajna mjesta su Dirty Old Shop (Tratinska 18), Rockmark (Berislavićeva 13), Aquarius CD Shop (Varšavska 13), Dallas Music Shop Rijeka (Splitska 2a), sva prodajna mjesta Eventima i online. Više informacija o bendu doznajte na mrežnim stranicama na adresi pipschipsvideoclips.com.

Video: Pips Chips & Videoclips – Na putu prema dole

Tagged

2 thoughts on “Pips Chips & Videoclips najavljuje veliki open air koncert na stadionu Šalata

Comments are closed.