petar grašo | 2022.

Petar Grašo, dalmatinski romantičar, proslavit će Valentinovo 2024. godine u sisačkoj dvorani Zeleni brijeg!

Dalmatinski romantičar Petar Grašo stiže u Sisak gdje će proslaviti Valentinovo sa svim svojim fanovima u Sportskoj dvorani Zeleni brijeg. A ovaj koncert će se održati u srijedu, 14. veljače 2024. godine, s početkom u 20 sati. “Ekipa, vidimo se u Sisku za Dan zaljubljenih! Puno ljubavi, puno veselja, puno dobre energije, pjesme Petra Graše… Sve vas to očekuje na Valentinovo u Sisku”, poručio je Petar Grašo pred ovaj veliki koncert.

Podsjetimo, Petar Grašo je zajedno s glazbenom kolegicom Ninom Badrić prije nekoliko dana osvojio nagradu Zlatni Studio za najbolju pjesmu godine. Riječ je o duetu Nemoj, a ovo je samo još jedna potvrda da je Petar miljenik publike i pjevač koji je tijekom posljednjih nekoliko godina dobio gotovo sve glazbene nagrade u Hrvatskoj, ali i regiji.

A uz spomenuti hit-duet Nemoj sisačka će publika moći uživati i u drugim njegovim pjesmama. A one su Moje zlato, Ko nam brani, Srce za vodiča, Trebam nekoga, Ljubav jedne žene, Providenca, Utorak, Nisan više ja sa njom, Uvik isti, Volim i postojim… Ulaznice za ovaj koncert možete kupiti na blagajni na ulazu u dvoranu Zeleni brijeg. Više o Petru Graši doznajte na njegovom Facebook profilu.

VIDEO | Petar Grašo u Areni Zagreb (18.03.2022.)

Tagged