pedja bajović | 3x3 - stand up | supercaffe zagreb | 2020.

Pedja Bajović donosi tijekom listopada 2020. godine u zagebački Supercaffe izvedbe svoje tri tematske predstave!

Pedja Bajović se vraća u Zagreb gdje će izvesti svoja tri stand-up showa! No podsjetimo, u vremenu pandemije koronavirusa epidemiološke mjere su značajno pogodile ekonomiju. A unutar nje je ponajviše stradala event industrija te je tijekom proljeća ove, 2020. godine, otkazano jako puno koncerata, predstava, festivala… Tijekom ljeta se to nadomještalo maksimalnim brojem događaja na otvorenom, a mnogi izvođači i organizatori sada s bojazni dočekuju hladno jesenje vrijeme.

Ipak, jedan dio industrije zabave je pokazao ponajveću žilavost, a to je stand up komedija! Čim su se nakon ukidanja karantene dopustila okupljanja, naši komičari s nogu krenuli su s manjim pa onda sve većim događajima na kojima su nasmijavali više nego zahvalnu publiku. Ovih dana svjedočimo ogromnom broju ponuđenih večeri stand up komedije širom grada, a nemalo njih je i u potpuno novim prostorima koji su konačno shvatili da je ovakav program vrlo atraktivan za postojeće i buduće goste.

Pedja Bajović, Jedan od pokretača scene stand up komedije u Hrvatskoj, tako se odlučio za jedan novi pothvat. Naime, on je početkom ove godine na svom mini-spektaklu obilježio 15 godina karijere i postojanja ovog žanra u nas. A kada se to trebalo zaokružiti turnejom po Hrvatskoj i šire, dogodila se korona! “Kako stvari stoje, ova pandemija će potrajati još neko vrijeme! Međutim, nema vremena za čekanje. Recimo da smo se za vrijeme karantene pomalo i bili odmorili i sada nam se valja snaći u postojećim okolnostima”, rekao je Pedja Bajović.

Supercaffe na Cvjetnom trgu postaje središte stand-up komedije

Tako će od listopada 2020. godine svakog utorka će prostoru Supercaffea na Cvjetnom trgu biti okupljalište svih onih koji vole komediju koju pred njih donosi Pedja Bajović, kao i onih koji su sve ove godine njegovog rada to uspjeli propustiti. A tijekom devet tjedana on će pred publiku po tri puta izaći sa svoje tri tematske predstave.

“Mislio sam ih poslati u mirovinu, nakon što sam ih početkom ove godine pretočio u jednu Best of kompilacijsku predstavu. Ali to će još malo pričekati. No, vjerujem da će ovo doista biti i zadnje njihovo izvođenje! Ili se barem nadam”, rekao je Pedja i poručio da je ovo samo priprema i zagrijavanje za nešto “jako veliko”. A što, kako ona sam kaže, na sreću neće imati veze s razvojem epidemiološke situacije s koronavirusom.

Od 13. listopada 2020. godine pa onda nadalje svakog utorka od 20 sati, u Suppercaffeu u Preobraženskoj ulici na broju 3, kreću po tri izvedbe svake od tri tematske predstave. A to su S NOGU (sredstvo za protiv jugonostalgije i jugofobije), MUŠKARAC (o parenju i razmnožavanju) i ROK TRAJANJA. Ukratko, dođite u Supercaffe i zabavite se! A što Pedja još radi i priprema doznajte na njegovoj Facebook stranici.

VIDEO: Stand-Up Comedy | Komedija s nogu | Pedja Bajović

Tagged