tomislav goluban 2020

Ovaj tjedan u projektu #OdSobeDoSobe sviraju Tomislav Goluban i Ivica Kostelić

Ovaj tjedan #OdSobeDoSobe sviraju nam Tomislav Goluban i Ivica Kostelić! Pjesmu “Brzi vlak” doradili su malo za ovu priliku, tako da naš najbolji skijaš odmah na početku pjesme u svom stilu jasno poziva sve da ostanu u svojim kućama, stihom – ostani doma, ne budi manijak. “Adaptirali smo našu pjesmu “Brzi vlak” kako bismo je uklopili u sadašnji vrlo neobičan trenutak. Ostanite doma i poslušajte ju!”, komentirao je Ivica Kostelić izmjene u tekstu.


Projekt #OdSobeDoSobe nastao na inicijativu Unisona – hrvatskog glazbenog saveza i Večernjeg Lista, u sklopu je već pokrenute inicijative #OstajemDoma. S obzirom na to da trenutna epidemiološka situacija zahtjeva da zaista svi ostanemo u svojim domovima, hrvatski glazbenici, autori i izvođači svaki tjedan se pridružuju u sve većem broju projektu #OdSobeDoSobe kako bi održali pozitivnu atmosferu te olakšali i nama i sebi ostanak u kućama.

Tomislava Golubana i Ivicu Kostelića te ostale glazbenike koji su se pridružili projektu, možete pogledati i u emisiji POPROCK.HR na HTV-u, zatim na CMC televiziji te na portalima Mixer.hr, Popmix.hr, Sesvete danas, Zagreb.info i Karlovački.hr. Projektu su se priključile i lokalne tv postaje TrendTv iz Karlovca, Televizija Šibenik i zagrebačka Z1 televizija, gdje ćete također moći pogledati sve sobne izvedbe.


  • foto: Martin Turk

PROČITAJTE VIŠE:

Tagged