one step away | 2023.

One Step Away, žestoki punk rockeri, nastupaju prije The Rumjacksa u Močvari u četvrtak, 17. kolovoza 2023. godine

One Step Away, omiljeni hrvatski punk rockeri znani i kratko kao OSA, pridružit će se u četvrtak, 17. kolovoza 2023. godine bendu The Rumjacks, legendama keltskog punka, na pozornici u klubu Močvara! Ulaznice po pretprodajnoj cijeni od 20 eura mogu se kupiti u Dirty Old Shopu, a na ulazu u klub ulaznica će koštati 24 eura. Naravno, ako koja ostane do tada! Vrata kluba Močvara se otvaraju u 20, One Step Away nastupa u 20.30, dok zvijezde večeri, The Rumjacks, sviraju od 21.30 sati!


One Step Away ili OSA su furiozni punk rockeri koji su na sceni od 2000. godine. Prvijenac V Šumi Drjeva Falidu objavljuju 2005. godine, a ovaj album uskoro postaje pravi hit na domaćoj underground punk sceni. Nakon jedanaest godina diskografske pauze OSA 2016. godine izbace drugi album Ni grama srama i spot za pjesmu Nitko i ništa.

Prošle godine izbacuju sjajno novo izdanje Zzzzzzzzzzz popraćeno s dva singla i spota za pjesme Stavi nas tamo ispod” i u suradnji s azilom Dumovec Dlakavi Anđeli. Redoviti su gosti festivala kao što su Ferragosto JAM, Punk Rock Holiday, Rocklive, RiRock, Sick As We Are, 3FF, Organizirani kaos… Sve su to sjajne reference i dokazi da se njihov nastup u Močvari ne smije propustiti. I dodajmo, članovi benda One Step Away su Marko Kuhar, Zoran Piberčnik, Bojan Kurbanjev i Nino Rašidagi. Više o ovom zagrebačkom punk rock bendu doznajte na njihovoj Facebook stranici.

The Rumjacks nastupaju u Močari u četvrtak, 17. kolovoza 2023. godine

The Rumjacksi su nastali 2008. u Sydneyu, ali od prije par godina članovi benda žive u Europi. Do sada su izdali pet studijskih albuma, dva live albuma i tri EP-a. A napomenimo da će najaktualniji album Hestia iz 2021. promovirati ovom prilikom u Močvari. Pažnju na sebe su, osim po već spomenutim vrlo upečatljivim nastupima, skrenuli velikim hitom An Irish Pub Song. On sada broji više od 85 milijuna pregleda na Youtubeu. Sigurno ste je čuli bar jednom na bilo kojoj rock slušaonici. A kada se slavi sveti Patrik, onda ju je gotovo nemoguće izbjeći.

Dodajmo da su članovi benda The Rumjacks Mike Rivkees (vokal i akustična gitara), Gabriel Whitbourne (gitara i back vokal), Pietro Della Sala (bubnjevi), Adam Kenny (mandolina, buzuki, bendžo i back vokal) te Johnny McKelvey (bas, back vokal). Više o The Rumjacksima doznajte na njihovoj službenoj Facebook stranici.

VIDEO: The Rumjacks | One Step Away

Tagged