new year 2020 - metropolis klub zagreb

Odličan ulet na Novom valu Metropolis kluba na kojem ćete uploviti u 2020. godinu!

Novo tisućljeće navršava nam 20 godina i zanimljivu okruglu brojku 2020. mnogi bi dočekali na zanimljiv način. Sve više popularni tematski dočeci zadnjih godina postali su pravi hit. Prvaci tematskih dočeka koji su već četiri godine za redom svoje novogodišnje dočeke rasprodali i nekoliko tjedana prije zasigurno je ekipa Metropolis cluba, koja svoje posjetitelje na sam ulaz u Novu godinu vodi uvijek kroz zanimljive teme. Još kad uz tematski okićen klub dodamo pristupačnu cijenu i ponudu švedskih stolova koji se pune do god ima gostiju, dobiva se kombinacija koja će zasigurno zaintrigirati i one koji još nisu tamo bili. Stalni gosti koji već par godina vole ovakva novogodišnja putovanja već su spremni za novi skok, ovoga puta u sam Novi val.

Jer kako kažu: “Sve je lako kad si mlad, svako odijelo dobro ti stoji!” pa će tako mlade dvadesete godine ovog našeg tisućljeća svi posjetitelji ovoga novozagrebačkog kluba dočekati u Crno – bijelom svijetu!

Zamislite doček u ritmu novovalne muzike za ples i štimunga zagrebačkih klubova osamdesetih godina. Metropolis club baca vas još jednom u najplodnije glazbene godine na ovom području, a plesat će se cijelu noć na hitove Azre, Prljavaca, EKV-a, Filma, Valjka, Bajage, Dugmeta i svih onih koji su vladali i još uvijek vladaju glazbenom scenom.

Naravno domaća mjuza upotpunit će se i sa poznatim stranim hitovima, a klupski DJ-i pobrinuti će se za savršeni plesni uvod. A ovoga puta klub će se obući u brutalno dobar retro štih crno bijelog izdanja.

U muzičkom dijelu za vas iz svih instrumenata raspalit će 100% band koji će vas najprije pozdraviti sa himnom eventa Crno – bijeli svijet, a onda krenuti sa plejadom hitova iz osamdesetih i devedesetih godina.

U ponoć vas čeka šampanjac i valcer, a sve goste kao i svake godine klub će pozdraviti pićem dobrodošlice. Za samo recesijskih 80 kuna nezaboravno se provedite na novogodišnjem tulumu za koji se uvijek traži karta više .

U cijenu ulaznice je uključeno piće dobrodošlice, pjenušac u ponoć, hladni švedski stol (plate i salate), DJ-i, 100% Band i tematski program. Navucite rock pop krpice, natapirajte kosicu (tko može), zbigecajte se kao nekad kad su neki pohodili popularne diskače osamdesetih ili jednostavno prekrite crno bijelim bojama, jer ovaj jedinstveni party dopušta sve što vam podiže raspoloženje.

Zamislite život u ritmu muzike za ples i uhvatite najveseliji ritam grada i dočekajte dvadesetu godinu ovog stoljeća u najboljem raspoloženju.

Već četiri godine za redom dočeci u Metropolis clubu su rasprodani i deset dana prije pa sudeći prema upitima do sada i za ovaj poseban tulum treba osigurati ulaznicu na vrijeme.

Ulaznice po cijeni od 80 kuna mozete kupiti svakim danom u Metropolis clubu, u sustavima Entrio.hr i Eventim.hr te Tisak Mediji.


PROČITAJTE VIŠE:

Ključne riječi (tagovi): - - - - -