GospOUdinNOUbadi - Teatar EXIT - 2019

Nova predstava Teatra EXIT GospOUdinNOUbadi – životna bitka malog čovjeka

GospOUdinNOUbadi predstavnik je svih malih ljudi koji u cijelom ovom besmislu koji nas okružuje, ne traži samo ono čega nema (smisao), nego se usuđuje tražiti nešto više – život barem donekle dostojan čovjeka. Naš mali, veliki junak ostaje u istom danu i bez posla i bez djevojke, a vrlo brzo će ostati i bez svoje i mamine kućice ukoliko ne dostavi potrebnu dokumentaciju da je ta kućica baš njegova. Stisnut je uz rub jer je oko na kućicu bacio lokalni tajkun Grabijel Gramzivić. GospOUdinNOUbadi prisiljen je na posljednju bitku u svom malom životu, bitku protiv moćnih neprijatelja poput birokracije, nepotizma i naročito opasnog gospodina Nihilizma.

Hoće li u toj bitci pobijediti ili će postati još jedan broj u nizu koji je izgubio baš sve?! Smijući se besmislu možemo li se nadati da će bar jednom u životu pobijediti mali čovjek? Pa makar to bilo u kazališnoj predstavi.

Nova predstava Teatra EXIT GospOUdinNOUbadi pretpremijerno je na rasporedu 27. studenog 2019. godine u 20 sati (promotivna cijena ulaznice je 50 kuna). Premijera predstave je 30. studenoga također u 20 sati.

Autorski tim predstave GospOUdinNOUbadi

  • tekst i režija: Saša Anočić
  • igraju: Karlo Bernik, Domagoj Ivanković, Jasmin Novljaković i Saša Anočić
  • kostimografija: Jasminka Petek Krapljan
  • scenografija: Jelena Sušac
  • glazba: Matija Antolić

PROČITAJTE VIŠE:

Ključne riječi (tagovi): - - - - - - - - - -

1 thought on “Nova predstava Teatra EXIT GospOUdinNOUbadi – životna bitka malog čovjeka

Comments are closed.