neon lies - loveless adventures - 2020

Neon Lies promovra album “Loveless Adventures” na FB stranici Močvare

Neon Lies, zagrebački darkwave synth projekt Gorana Lautara, objavljuje svoj novi album naslova “Loveless Adventures”. Album će biti objavljen u ponedjeljak, 20. travnja 2020. godine digitalno na Bandcampu, zatim fizički u formatu vinilnog LP-a i to udruženom suradnjom više međunarodnih izdavačkih kuća: Wave Tension (Eindhoven), Cut Surface (Beč), Cosmic Brood (Zagreb), Black Verb (Berlin) te u formatu kazete za američkog izdavača Mental Healing.

Ovo je treće albumsko izdanje Neon Liesa, snimljeno analogno na magnetofonsku traku u vlastitoj produkciji, a dizajn i opremu albuma potpisuje Sven Sorić.

Možda će vam Loveless Adventures biti prikladan soundtrack u ovim usamljeničkim vremenima. Također, Neon Lies predstavlja svoj novi video za track Loveless kojeg možete poledati i poslušati na ovoj stranici.

Za kraj, budući da su planovi za promociju i europsku turneju zbog koronavirusa odgođeni do daljnjeg, ovom prilikom moći ćete pratiti live stream na Facebook stranici Močvare u ponedjeljak, 20. travnja u 21 sat na adresi facebook.com/mochvara.

Više o Neon Liesu pronađite na Bandcampovoj stranici na adresi neonlies.bandcamp.com.

Neon Lies – Loveless

Ključne riječi (tagovi): - - - - - - -

2 thoughts on “Neon Lies promovra album “Loveless Adventures” na FB stranici Močvare

Comments are closed.