dalmatinska stand up večer

Najbolji splitski stand-up komičari nastupaju u Kazalištu Vidra

Najbolji splitski komičari nakon godinu dana ponovno dolaze u Zagreb, a sad će po prvi put to napraviti kao članovi kolektiva SplickaScena! Do sada su punili klupske prostore u Splitu, dvorane po Dalmaciji i šire, oduševljavali publiku gdje god su nastupali, no stigao je trenutak da se i ostatku Hrvatske pokažu u najboljem svjetlu.

Josip Škiljo, Tomislav Primorac, Ante Travizi i Ivica Lazaneo će vam otkriti novu dimenziju splitskog humora koji je življi i žešći nego što možda slutite i pokazati zašto je SplickaScena hit u gradu pod Marjanom.

Za zagrebačko gostovanje su pripremili presjek svog najboljeg materijala, a kako izgleda show kad se popnu na pozornicu možete pogledati na YouTubeu, jer su prije mjesec dana objavili svoj prvi cjelovečernji comedy specijal Stand-up po splicki. S nestrpljenjem očekuju ovo gostovanje, jer su im dosadašnja iskustva sa zagrebačkom publikom bila redom pozitivna.

Stoga, ne propustite priliku pogledati ih u živo! Show Dalmatinska stand-up comedy večer je na rasporedu u petak, 18. listopada 2019. godine s početkom u 20 sati u Sceni Vidra. Vidimo se!


PROČITAJTE VIŠE:

Tagged