sanja štrk 2020

Na sam Uskrs u projektu #OdSobeDoSobe nastupa mlada glazbenica Sanja Štrk

Na Uskrs, 12. travnja 2020. godine, #OdSobeDoSobe provest će nas mlada glazbenica Sanja Štrk! U nedjelju u 18 sati moći ćete poslušati tri pjesme u Sanjinoj izvedbi – Bog te ljubi, Vjerujem i Žeđ za tobom, na YouTube kanalu Unisona i na webu Večernjeg lista. Projekt #OdSobeDoSobe nastavak je inicijative #OstaniDoma obzirom na epidemiju korona virusa u Hrvatskoj, koje zahtjeva od svih nas odgovornost i ostanak u svojim domovima. Hrvatski glazbenici složni su u pokušaju da nas oraspolože svojim pjevanjem i sviranjem prilikom situacije s kojom se svi po prvi puta susrećemo.

Sanju Štrk i ostale glazbenike koji su se pridružili projektu, možete pogledati i u emisiji POPROCK.HR na HTV-u, zatim na CMC televiziji te na portalima Mixer.hr, Popmix.hr, Sesvete danas, Zagreb.info i Karlovački.hr. Projektu su se priključile i lokalne tv postaje TrendTv iz Karlovca, Televizija Šibenik i zagrebačka Z1 televizija, gdje ćete također moći pogledati sve sobne izvedbe. Ovim putem pozivamo i sve druge medije da se priključe u širenju pozitive putem glazbe.

Do sada su u projektu Unisona – hrvatskog glazbenog saveza i Večernjeg lista #OdSobeDoSobe pjevali Mia Dimšić, Boris Hrepić Hrepa, Pravila Igre, Sara Renar, Luka Nižetić, Goran Karan, Tonči Huljić, Tomislav Goluban & Ivica Kostelić i Alan Hržica.


  • foto: GK Solin

PROČITAJTE VIŠE:

Ključne riječi (tagovi): - - - - - -

1 thought on “Na sam Uskrs u projektu #OdSobeDoSobe nastupa mlada glazbenica Sanja Štrk

Comments are closed.