stole | marin ivanović stoka | 2022.

Marin Ivanović poznatiji kao Stole slavi svoj 41. rođendan u Hala parku u petak, 24. lipnja 2022. godine!

Marin Ivanović, nekada znan pod svojim umjetničkim imenom Stoka te odnedavno Stole, uskoro će proslaviti svoj četrdeset i prvi rođendan! A ono što priprema za svoje rođendansko slavlje zapravo je nevjerojatno! Punih pet sati u Hala parku u Zagrebu trajat će hip-hop spektakl “rap velikana s Balkana”! A uz Stoku na hip-hop festivalu koji će se zvati Majstori ceremonije nastupit će i Nered, General Woo i Target (Tram 11), Jantar, Kali, Noti limun, Š, Gir, Skrile, 6ixville, Suicidal, Baby Dooks, Jurek, DJ Tom Polo, Burky, Ghet, Mrigo, Tibor, Stole, Smirbe, Smoke Mardeljano, ali i mnogi drugi!

Ove kultne figure zlatne ere domaće i regionalne hip hop scene odličan su mamac za glazbeni open air spektakl na koji ste svi ste pozvani. Želite li vi biti dio ove priče Majstora ceremonije? Dođite u petak, 24. lipnja 2022. godine na otvorenoj pozornici Hala parka. Požurite po svoju ulaznicu i među prvima s ovim sjajnim dečkima čestitajte Marinu rođendan!

“Razmišljao sam kako proslaviti 41. rođendan. A zapravo sam oduvijek želio da mi na rođendan dođe par tisuća ljudi… Kada sam vidio prostor Hala parka znao sam da je to mjesto za veliki koncert. Okupio sam svoje prijatelje, a oni će skupa sa mnom nastupiti u petosatnom live nastupu! Poklopio se datum baš za moj rođendan! Presretan sam jer Zagreb zaslužuje ovakav program gdje ćemo na jednom mjestu okupiti eminentne glazbenike”, rekao je Marin Ivanović poznatiji kao Stole. Više o legendarnom Stoletu, nekada znanom i kao Stoka, doznajte na njegovoj Facebook stranici.

VIDEO: Marin Ivanović Stole – Lekcija

Tagged