mali piknik 2019 | park bele iv - gornji grad - zagreb

Mali piknik 2019 – dođite na dekicu na Vranicanijevu poljanu i uživajte u pogledu na Grad

Mali piknik se i ove godine vraća se na zagrebački Gornji grad! Piknik nam dolazi u drugoj polovici kolovoza 2019. godine, a uz već uobičajena druženja četvrtkom, na dekicama s pogledom na grad po novome možete uživati i petkom! Stoga, ako vam je u kolovozu suđen vrući zagrebački asfalt, stisnite pauzu visokim temperaturama i sakrijte se 22. i 23. te 29. i 30. kolovoza ispod krošnji gornjogradske Vranicanijeve poljane.


Tu vas ponovno čeka jedno od omiljenijih ljetnih događanja u Zagrebu. U ovoj pravoj maloj piknik-oazi predahnite od gradske vreve i osvježite se domaćim okusima s ljetnog menija Malog placa, poznate mobilne tržnice lokalnih organskih proizvoda. A iz ponude Malog piknika obavezno isprobajte i bosonogo ležanje na travi, opuštene razgovore uz svijeće i upoznavanje neznanca “leđa do”.

Za drugačije lokalno gastro-iskustvo zaduženi su ponovno domaći OPG-ovi s Malog placa, poznate mobilne tržnice lokalnih organskih proizvoda. Na ljetnom meniju Malog piknika tako će se naći šareni i raznoliki lokalni zalogaji. Izdvojit ćemo soparnik, delikatesne sireve, tapendu, štrudle, domaće pogače, kupine, maline, razne maštovite ljetnice i salate.

Mali piknik će vas iznenaditi nezaobilaznim domaćim vinim u svim bojama, craft pivom i zdravim sokovima

Volite izaći na neobičan romantičan spoj, podijeliti dekicu i koji zalogaj sa psom? Često okupljate obitelj i prijatelje i družite se na najljepši mogući način? Volite pak popiti čašu domaćeg vina u solo izdanju? Ovaj community picnic je pravo mjesto za vas!

Romantično ruho, intimna atmosfera, starogradski ambijent, sretni ljudi i zanimljive lokalne poslastice. To su male stvari koje čine ovaj piknik posebnim, upisujući ga na listu događanja koje morate posjetiti barem jednom. Podsjećamo Vas da se Mali piknik održava se na Gornjem gradu na Vranicanijevoj poljani, tj. u parku Bele IV. Ulaz je slobodan, a više informacija doznajte na službenoj Facebook stranici.

Tagged