made by: sajam kreativnosti - europski dom zagreb - 2019

Made by: sajam kreativnosti – jedinstveni, kreativni, posebni i drugačiji pokloni

Kako je i najavljeno, “MADE BY: sajam kreativnosti” ide dalje. Nakon velikog uspjeha kojeg je ostvario kad se u prosincu 2019. održao prvi put, bilo je jasno kako je ljubav između Zagreba i sajma – prava stvar. Zato je i logično da se drugo izdanje održava pred Valentinovo – 8. i 9. veljače 2020. godine i to na istom mjestu kao i prvi put: u Europskom domu, u Jurišićevoj 1, od 10 do 19 sati. Idealna je to prilika za kupiti poklon onima koje volimo – i to ne bilo kakav poklon. Jedinstven, kreativan, poseban i drugačiji, jer takvi su svi predmeti koji se na sajmu prodaju. Nema šanse da nećete pronaći nešto za voljene, jer stiže 30-ak umjetnika, dizajnera i proizvođača ručno rađenog nakita, odjeće, torbi, ukrasa, igrački…


“Bit će, baš kao i prvi put, ponešto za svakoga. Dolaze nam sjajni domaći i strani kreativci, koje izrađuju predmete koji su zaista izvrsni. Drago nam je da je sajam uspio prvi puta i zato smo osjećali potrebu da nastavimo i dalje… Nadamo se da će nam opet doći veliki broj naših sugrađana i posjetitelja”, poručuje Ivana Pavlović, organizatorica sajma.

Ovog se puta kupcima predstavljaju brendovima među kojima su Ayelen, Boody Woody, Bookedo, Brando, Moda Malesh, Pupa Franca, Sartess, Bilja, Onyx, Bowtie wooden style, Oblutak mi priča i brojni drugi.

Oba dana sajma ulaz je za sve posjetitelje besplatan, a kućni ljubimci su itekako dobrodošli.


PROČITAJTE VIŠE:

Tagged