ljeto kod matosa 2023 | mažuranac zagreb

Ljeto kod Matoša 2023 – manifestacija na Mažurancu o kojoj svi pričaju traje još samo deset dana, točnije do subote, 29. srpnja!

Ljeto kod Matoša se ovog zagrebačkog ljeta 2023. godine održava na Trgu braće Mažuranić od petka, 30. lipnja do subote, 29. srpnja! Ukratko, na popularnom Mažurancu sve je smiksano na jednom mjestu! Tu možete uživati u DJ setovima, odličnoj hrani i piću. A možete jednostavno gledati u zvjezdano nebo i uživati u veselom društvu…


Bilo da ste se već vratili s godišnjeg odmora ili brojite sitno do odlaska na zasluženih nekoliko tjedana čistog hedonizma, vruće ljetne večeri u gradu ne moraju biti dosadne i nesnosne. Dapače, u Zagrebu se mogu doživjeti nezaboravni ljetni trenuci i stvoriti predivne uspomene. A recept je jednostavan – malo fantastične žive glazbe, DJ setovi, odlična hrana i piće, zvjezdano nebo, ludilo društvo i sve to smiksano na jednom mjestu. I sve je to zajedno smiksano na manifestaciji Ljeto kod Matoša 2023 koja se održava na Mažurancu!

U samom centru, u ugodnoj hladovini drvoreda i ispod starih fenjera u skrivenom dragulju Donjeg grada, točnije na Trgu braće Mažuranić, skriva se idilična kulisa manifestacije Ljeto kod Matoša 2023 gdje je najbolje provesti zabavna druženja s ekipom ili čak doći sam i uz gomilu ležaljki, vreća, jastučića i stoličica za sjedenje, neodoljive retro fotelje i kredence, baš “kao kod kuće” uživati u glazbenim performansima… Ili možete čitati svoju omiljenu knjigu.

Ljeto kod Matoša 2023 na Mažurancu traje do subote, 29. srpnja!

Fantastična street food ponuda još nikoga nije razočarala. Jer osim meksičke kuhinje, na Mažurancu se mogu naći šest vrsta pizze, šest vrsti paste, burgeri, hrskavi prženi krumpirići i batati, Cheese wheel pasta,
domaća varijanta popularnog Philly cheese sendviča, pilećih krilca i stripsa. Od slatkog posebno valja izdvojiti banana bread i genijalni brownie sa sladoledom. Na Ljetu kod Matoša još nitko nikada nije ostao gladan!

Prirodna limunada s okusima manga, mente, đumbira i maline, mojito-mango i mojito s malinama, jagodama i đumbirom vrhunskih koktel do majstora na kućici Monkey Bar te koktel s pjenušcem, gin-tonic, koktel od ruma, limete i mente sa svježe cijeđenim sokom od lubenice serviran u samoj lubenici, nezaobilazan gemišt hladan kao led te uz mrzlu pivu garancija su da se lako rashladiti i na plus 30 stupnjeva!

Ljeto kod Matoša 2023 traje još svega deset dana, točnije do subote, 29. srpnja. Manifestacija je otvorena svakog radnog dana od 16 sati, subotama i nedjeljama od 10 sati, a zatvara se u ponoć. Sve informacije o programu dostupne su na Facebook i Instagram stranicama ovog urbanog događanja.

Tagged