ljeto kod matoša 2019 - strossmayerovo šetalište zagreb

Ljeto kod Matoša 2022 – koncerti, DJ nastupi, kvizovi i bogat dječji program na Strossmayerovom šetalištu

Ljeto kod Matoša se vratilo na svoju staru, romantičnu i fotogeničnu lokaciju – u hlad gornjogradskog Strossmayerovog šetališta! A ove, 2022. godine, Ljeto kod Matoša će trajati više od mjesec dana – program će trajati od petka, 24. lipnja sve do nedjelje, 31. srpnja. Dođite na Stross gdje ćete se razveseliti odličnim koncertima, DJ nastupima, kvizovima s opakim nagradama za one najbolje, dječjim programom vikendom, ali i nezaboravnom scenografijom kakvu još niste vidjeli!

Pripremite svoje pametne telefone jer ćete fotkati kao ludi! Putem cijele Strossmayerove šetnice, gdje god pogledali pa čak i prema nebu, bit će postavljena gomila šarene, ljetne odjeće. Kao nekada davno, kada se veš vješao na štrik na prozor. I naravno kao i uvijek, tu je predivan pogled na zagrebačku Katedralu gdje će biti posebno uređen foto point te legendarni Matošev prozor prema gradu.


Program Ljeta kod Matoša doista je šaren i zabavan

Club tropicana, ljetna mjuza raskalašenih i tropskih ritmova naših DJ-eva je na rasporedu utorcima, srijedama, petcima i subotama. Dodajmo, glazbu vrte DJ Bondža, DJ Zozzo i DJ Grade. Četvrtak je “mali petak” i rezerviran za koncerte – od akustičnih do onih malo “žešćih”. Tina & Dalibor Acoustic uvest će vas u romantičnu večer u četvrtak, 30. lipnja. Tjedan dana kasnije, 7. srpnja, dobro će vas prodrmati popularni NoA & Tour de Funk. Uz četverac Foreplay ćete se prisjetiti najvećih svjetskih hitova 14., a 21. srpnja ćete se skroz opustiti i uživati u prekrasnom glasu i funky obradama Anye Alu.

Bend čiji koncert čuvamo za posljednji četvrtak Ljeta kod Matoša 2022. godine možda ne stane na pozornicu. Oni, naime, imaju šest članova i gomilu instrumenata, ali da će vas i te kako raščagati – hoće! Tom & The Twisters zagrebački je jump’n’jive, swing bend koji jednostavno zove na ples!

Ljeto kod Matoša organizira dječji program vikendom

Programska novost, na opće oduševljenje svih roditelja, je dječji program vikendom koji traje od 11 do 13 sati. A dok su klinci okupirani predstavama, mađioničarskim nastupima, oslikavanjem lica i diskom, u to vrijeme mame i tate mogu bezbrižno uživati na cugi i klopi. Nisu zaboravljeni niti oni koji se vole igrati i osvajati nagrade – ZGoditak ide nedjeljama navečer u srpnju! Sad je pravo vrijeme da počnete ponavljati gradivo iz zagrebačke povijesti!

I za kraj – iće i piće! Tri ugostitelja s kulinarskim čarolijama sa svih strana svijeta i jedan The BAR – meksička kućica s meksičkim salatama i raznim vrstama tortilja. Tu ćete naći i azijsku kuhinju s popularnim wokovima by Matija, burger house mesnim i vege burgerima i za kraj suludi bar s pijanim lubenicama i koktelima bez dozera. Detaljniji program i sve informacije možete pronaći na službenoj Facebook stranici zagrebačkog događanja Ljeto kod Matoša.

Tagged