lidija bačić lille | hala zagreb | 2022.

Lidija Bačić vas poziva da Valentinovo 2022. godine provedete s njom u zagrebačkoj Hali

Ako još ne znate kamo za Valentinovo, odlična ideja je zaljubljeni party kroz koji će vas provesti Lidija Bačić. Kao i svakog Valentinova, sretno zaljubljene i ovoga puta čekaju slatke muke – gdje otići i kako provesti Dan zaljubljenih? Ukoliko još niste odabrali kamo vodite voljenu osobu, ovo je idealna prilika da za Valentinovo provedete romantične trenutke. No što ukoliko još niste zaljubljeni? Ovaj party izvrsna je prilika da to i postanete.


Odličan party i koncert zagarantiran je uz lijepu Lidiju Bačić, koja godinama slovi kao stas i glas naše estrade. Nakon nastupa naprošlogodišnjem CMC festivalu na kojem je oduševila s novom pjesmom sa Žanamari, na zagrebačkom koncertu pozornicu će nakratko dijeliti sa Miki Solusom s kojim je također snimila duet.

“Jako se veselim što ću nastupiti sa svojim bendom u Zagrebu i super dvorani Hala! A pogotovo me veseli što ću nastupiti na Valentinovo, dan kada je samo ljubav u zraku”, rekla je atraktivna pjevačica Lidija Bačić Lille. Stoga dođite u Halu Zagreb na sam Dan zaljubljenih, u ponedjeljak, 14. veljače 2022. godine u 20 sati i zaljubite se! Cijena ulaznice je 75 kuna, a možete ih kupiti u sustavu Eventima. Lidiju možete pratiti na njezinom Instagram profilu.

VIDEO: Lidija Bačić Lille – Lidijin kalendar za 2022. godinu

FOTO: Lille u Hali za Valeninovo!

Tagged