le grič 2023 | gornji grad zagreb

Le Grič 2023 – rezervirajte subotnje večeri tijekom kolovoza 2023. godine za poseban izlazak u park s romantičnim štihom

Vrijeme je za Le Grič i još jedan romantičan kolovoz u Zagrebu! Rezervirajte subotnju večer, 5. kolovoza 2023. godine, ali i sve ostale subote ovog kolovoza, za poseban izlazak u zagrebački gornjogradski park s romantičnim štihom… U suradnji s Turističkom zajednicom grada Zagreba, tako ove subote, 5. kolovoza, počinje Le Grič, pozivajući sve koji provode kolovoz, ali i ljeto u Zagrebu, da ga provedu na jedan poseban i zaista romantičan način.

Ako su vam od barova draži parkovi i volite skrivene kutke s posebnim ugođajem, ova manifestacija je baš za vas. Svake subote tijekom kolovoza 2023. godine od 19 do 23 sata, uz svjetlost svijeća, okuse domaćih vina i pozadinske zvukove violine, gitare i ukulela, možete uživati u ovom malom i intimnom događanju s romantičnim štihom. Gornjogradski Le Grič je doista nešto posebno.

Le Grič će ove, 2023. godine, u najromatičnije mjesto u gradu pretvoriti novu lokaciju. A riječ je o jednom od najljepših gornjogradskih kutaka. Naime, nakon niza godina održavanja u parku Grič, zbog obnove bivše zgrade Državnog hidrometeorološkog zavoda, ova romantična manifestacija seli na prekrasnu šetnicu s pogledom na gradske krovove. Ona je smještena iza Muzeja grada Zagreba, povrh Radićeve ulice između Stuba Franje Buntaka i Zvjezdarnice. Prošećite romantičnom stranom Zagreba i otkrijte da izlazak u park može biti “fin”! Le Grič podržava Turistička zajednica grada Zagreba, a organizira Mali plac, koji stoji iza organizacije popularnog Malog piknika. Ulaz je slobodan, a više informacija pronađite na Facebook ili Instagram stranici.

Tagged