le grič 2020 | foto: niko goga

Le Grič 2022 – malo i intimno gornjogradsko događanje s romantičnim štihom

U gornjogradski park Grič vraća se Le Grič, malo i intimno događanje s romantičnim štihom. Ako su vam od barova draži parkovi i volite skrivene kutke s posebnim ugođajem, svake subote tijekom kolovoza 2022. godine od 20 do 24 sata zamijenite običan izlazak neobičnim i uživajte u jednom od najljepših gradskih parkova. Uživajte u parku Grič uz svjetlost svijeća, okuse domaćih vina te zvukove violine, gitare i ukulela.


Le Grič je osmišljen kao posebno iskustvo izlaska u grad. Malim vizualnim i sadržajnim dodacima Le Grič subotama navečer pretvara gornjogradski park u najromantičnije mjesto u gradu. Naravno, poštujući istovremeno njegovu povijest i ne mijenjajući znatno njegovu vizuru. A tu ćete naći ambijent s vintage bistro kutcima i pogledom na zagrebačke krovove te bogatu ponudu domaćih vina. Naravno, tu je i glazbeni program s violinskim koncertom koji zajedno stvaraju ovu posebnu romantičnu priču.

Prošećite romantičnom stranom Zagreba i otkrijte da izlazak u park može biti “fin”! Le Grič podržava Turistička zajednica grada Zagreba, a organizira poznata mobilna tržnica lokalnih organskih proizvoda Mali plac, koja stoji iza organizacije popularnog Malog piknika. Ulaz je slobodan, a više informacija pronađite na službenoj Facebook ili Instagram stranici.

Tagged