kreator | the creator | 2023.

Kreator – film u kojem se sve “vrti” oko umjetne inteligencije krajem rujna 2023. godine dolazi u zagrebačka kina

Predstavljamo prvi trailer i plakat filma “Kreator”, u kojem se sve vrti oko umjetne inteligencije, koja je trenutno jedna od najaktualnijih tema. U glavnim su ulogama John David Washington (Tenet), Gemma Chan (Eternals), Ken Watanabe (Inception), Sturgill Simpson (Dog) te po prvi puta na filmu Madeleine Yuna Voyles i Allison Janney.


Usred rata između ljudske rase i snaga umjetne inteligencije, Joshua (Washington), kruti bivši agent specijalnih postrojbi koji žali za nestankom svoje supruge (Chan), regrutiran je da pronađe i ubije Stvoritelja, tajanstvenog arhitekta napredne AI tehnologije koji je razvio misteriozno oružje koje bi moglo okončati rat. Ali i samo čovječanstvo… Joshua i njegov tim elitnih operativaca putuju preko neprijateljskih teritorija, u samo srce koje je okupirala umjetna inteligencija. I to sve rade kako bi otkrili da je oružje koje moraju uništiti zapravo AI u obliku malog djeteta…

Film Kreator snimili su studiji 20th Century Studios, New Regency i Entertainment One. Film je režirao redatelj Gareth Edwards, poznat po hitovima Rogue One: Priča iz Ratova Zvijezda i Godzilla. I dodajmo, scenaristi su Gareth Edwards i Chris Weitz. Ovaj epski znanstveno fantastični triler u zagrebačke kino dvorane dolazi krajem rujna 2023. godine u distribuciji Blitz filma. Više informacija o filmu originalnog naziva The Creator doznajte na stranicama IMDB-a.

VIDEO TRAILER: Kreator | The Creator | 2023.

Tagged