grupa kojoti 2019

Kojoti, jedan od ponajboljih rock’n’roll bendova, promovira novi album “Sve je pod kontrolom?” u Tvornici

Legendarna grupa Kojoti održat će koncertnu promociju novog albuma “Sve je pod kontrolom?” u petak, 25. listopada 2019. godine u Tvornici kulture. Njihov nastup bit će dio višemjesečnog programa kojim se obilježava 20 godina koncertne dvorane u Šubićevoj. Za mnoge jedan od ponajboljih rock’n’roll bendova ovih prostora dolazi u Tvornicu na svoju prvu pravu promociju hvaljenog novog albuma, a uz nove stvari Kojoti će svirati i dobro poznate pjesme iz svog opusa, poput Sto milja daleko od nje, Razuzdan i lud, Izgubljen u svemiru te Hodala je pola metra iznad zemlje, kroz koji će nas provesti u dva sata svirke. Ostavljajući publiku bez daha i pokazujući da je kemija među njima i dalje živa nakon velikog povratka na scenu, Kojoti su u ožujku 2019. godine isporučili novo studijsko izdanje Sve je pod kontrolom? koje je odmah po objavi kod svih kritičara ocijenjeno kao jedno od najboljih izdanja godine.

Svojim modernim aranžmanima, žestokom svirkom i odličnim tekstovima doživio je najveće hvalospjeve svih glazbenih kritičara koji ga nazivaju uvjerljivim, sirovim i iskrenim. Dodaju da je album najbolji uradak koji su Kojoti do sada napravili i već ga obilježavaju kao konkurenta za rock album godine.

Nastupi Kojota uživo zaista su impresivni i posebna su atrakcija kojom bend svaki put iznova oduševi publiku, od klupskih svirki do nastupa na velikim dvoranskim i open-air festivalima. Sa svim tim pozitivnim kritikama novi album postaje jedan od glavnih favorita za dobivanje nagrade Porin za Rock album 2019.

Ulaznice se mogu kupiti po cijeni od 70 kuna u pretprodaji, dok će na dan koncerta za ulaz trebati izdvojiti 90 kuna.

O grupi Kojoti

Utemeljeni 1992. Kojoti su odsvirali stotine koncerata prezentirajući čistu energiju, hedonizam i sirovi rock’n’roll. Nakon prva dva albuma, Kojoti iz 1995. i Halucinacija godine nakon, zadnji je bio Sex Disko Kung Fu iz 1998., da bi se dvije godine nakon toga grupa raspala. Legendarni bend ponovo se okupio nakon čak 17 godina duge hibernacije. Izuzetno uspješan povratak, pokrenut na najvećem hrvatskom zimskom rock festivalu Brijačnica 2017., osigurao im je nisku nastupa po cijeloj regiji od kojih su mnogi bili rasprodani, a kritika da je nazvala jednim od najboljih povrataka na scenu.

Nakon toga izlazi i CD box set Dragocjeno, raskošno, blistavo s nanovo remastiranim dosadašnjim izdanjima, a u veljači 2018. objavljeno je LP vinilno kompilacijsko izdanje Najboljih 11, dok je aktualni album vani od ožujka 2019. godine. Kultna imena rocka nakon genijalnog povratka na secnu okupljaju stare i stvaraju nove fanove, a Alen Marin, Davor Viduka, Bobo Grujičić i Vanja Marin pripremaju prvu pravu promociju novog albuma u Zagrebu u petak, 25. listopada 2019. godine u Tvornici kulture, što je savršen poziv za doživjeti legendarnu rock priču ovih prostora.

Kojoti – Sto milja daleko od nje


PROČITAJTE VIŠE:

Ključne riječi (tagovi): - - - - - - - -