josipa lisac | 2024.

Josipa Lisac će održati intimni koncert u zagrebačkom klubu Sax u četvrtak 25. travnja 2024. godine

Josipa Lisac spušta zastor na obljetničku sezonu zagrebačkog kluba Sax nastupom u četvrtak, 25. travnja 2024. godine. Naime, ovaj legendarni klub u Palmotićevoj ove je godine proslavio velikih 25 godina rada, a Josipa zaokružuje ciklus s ovim intimnim koncertom. Na kraju sezone u kojoj je klub vidio spektakularne nastupe imena kao što su Zabranjeno pušenje, Rambo Amadeus, Letu štuke te sada već legendarne rezidencije od sedam dana Buč Kesidija i pet dana Pipsa, Josipa Lisac održat će ekskluzivan i izrazito limitirani nastup. Napominjemo da će se za njega u prodaji naći samo 180 ulaznica.

Na jednu večer, u četvrtak, 25. travnja, Sax će tako biti pretvoren u mali intimni jazz klub. A Josipa Lisac će sa svojim bendom odsvirati koncert u za nju najmanjem kapacitetu u Zagrebu u posljednjih 20-ak godina. Ulaznice za ovaj limitirani intimni koncert u prodaju kreću u petak, 5. travnja, u 9 sati, a bit će dostupne u sustavu Eventim. Dodajmo da će se u prodaji naći samo 40 sjedećih mjesta po cijeni od 57 i 140 ulaznica za sektor stajanje po 42 eura.

Josipa Lisac rođena je na Valentinovo 1950. godine u Zagrebu. Njen otac, Josip, bio je državni službenik iz sela Mušaluk kod Gospića, a njena majka, Ana, domaćica iz Udbine. Ima mlađu sestru Mirjanu, za koju su svi tokom djetinjstva mislili da je njena blizanka. Još je kao dijete pokazivala smisao za modu. Voljela se zabavljati krpicama, šivajući haljine za svoje lutke. Josipa Lisac je tu ljubav za krojenjem zadržala do danas, kada rado kroji sebi haljine. A osim mode, Josipa je oduvijek voljela i knjige. Spomenula je da naviše uživa u ljubavnim romanima i djelima Branka Miljkovića… Više o ovoj velikoj glazbenoj divi doznajte na Wikipediji.

VIDEO: Josipa Lisac – O jednoj mladosti

Tagged