jordan b. peterson - beyond order world tour - zagreb 2022.

Jordan B Peterson, klinički psiholog i svjetski govornik, dolazi na Velesajam

Jordan B Peterson, kanadski klinički psiholog, no, prije svega poznati svjetski govornik u sklopu svjetske turneje Beyond Order dolazi i u Zagreb. Dr. Peterson nastupa u utorak, 14. lipnja 2022. godine u kongresnoj dvorani Zagrebačkog Velesajma.

Jordan B. Peterson je podučavao mitologiju odvjetnicima, liječnicima i poslovnim ljudima. Savjetovao je glavnog tajnika UN-a i pomagao svojim kliničkim klijentima u upravljanju depresijom. Pomagao je i kod opsesivno-kompulzivnih poremećaja, a nosio se s tjeskobom i shizofrenijom.


Služio je kao savjetnik starijim partnerima velikih kanadskih odvjetničkih ureda te držao opsežna predavanja u Sjevernoj Americi i Europi. Jordan B. Peterson je sa svojim studentima i kolegama na Harvardu i Sveučilištu u Torontu objavio preko stotinu znanstvenih radova, transformirajući moderno razumijevanje osobnosti. Njegova je knjiga Maps of Meaning: The Architecture of Belief revolucionirala psihologiju religije.

Njegova knjiga 12 pravila za život: Protuotrov Kaosu objavljena 2018. prodana je u više od 4 milijuna primjeraka na međunarodnoj razini. Nastavak, Beyond Order: 12 More Rules for Life, objavljen je 2. ožujka 2021. godine. Organizator događanja Beyond Order je tvrtka The Hub Events iz Atene uz potporu lokalnih suradnika. Ulaznice su dostupne preko Entrio sustava. Više o dr. Petersonu doznajte na stranicama Wikipedije.

Video: Jordan B Peterson – Beyond Order Tour 2021

Tagged