tanja pongrac jazz kvartet - jazz u močvari - 2020

Jazz u Močvari – Nastupa Pongrac / Luić / Veselinović / Rupena kvartet

Na sam petak, 13.-ti Močvara je za vas pripremila večer bluesa i jazz standarda, kao jedan dobar uvod za prepuštanje vikendu i improvizaciji života. Uz Pongrac – Luić – Veselinović – Rupena kvartet, intimnu atmosferu i laganiji mood, otarasite negativnu energiju petka trinaestog i pridružite nam se u Močvari na Jazzu u Močvari.

Tanju Pongrac će na njezinom prvom samostalnom koncertu pratiti glazbenici koji su je dotakli i kao umjetnici, ali i kao ljudi, osobe s kojima rado ostvaruje suradnju i koji je potiču na daljnji rad. Oni su Ivan Luić na gitari, Luka Veselinović na basu te Borko Rupena na bubnjevima.

“Ovaj je koncert moj zaključni maturalni rad. Zahvaljujem svima koji su me pratili, davali svoje vrijeme, energiju i sudjelovali u mom putovanju kroz školovanje – onima koji su dio škole i onima izvan. Najveće HVALA ide mojoj dragoj izvanrednoj Maji Jakoliš, mojoj mentorici, profesorici a i prijateljici, osobi koja je pronašla i utjelovljuje svoj poziv, radi svim srcem i nadahnjuje. Veliko joj hvala! Hvala profesorima: genijalnom i dragom razredniku Jerku Valdevitu, Aleksandru Vešiću, Ivanu Mihaljeviću, Giussepeu Iampieriu, Dariu Buliću, Ivanu Luiću, profesoru, ravnatelju, vizionaru i glazbenom entuzijastu Ladislavu Račiću – posebno hvala na osnivanju, pokretanju i ustrajnom održavanju škole, Martini Đurđević, Borisu Dolineru i mom drugom mentoru kroz zadnje dvije godine školovanja, najdražem profesoru Mariu Igrecu – čovjeku koji je predan i izvanredan i beskompromisno, bez zadrške daje svoj maksimum pa i više! HVALA!”, rekla je Tanja Pongrac.

Jazz u Močvari

  • PONGRAC / LUIĆ / VESELINOVIĆ / RUPENA KVARTET Zagreb
  • Tanja Pongrac Jazz Kvartet
  • petak, 13. studenoga 2020.
  • vrata se otvaraju u 19, koncert počinje u 20 sati
  • upad: 0 kuna
  • koncert je sjedećeg tipa i broj besplatnih ulaznica je ograničen!
  • više informacija: mochvara.hr

Ključne riječi (tagovi): - - - - - - - -