izbor ljepote "kraljica zagreba 2021"

Izbor ljepote Kraljica Zagreba 2021 održava se u dvorani Vatroslav Lisinski

Prethodna godina bila je doista izazovna i nepredvidiva, ali sada je sve spremno izbor ljepote Kraljica Zagreba 2021. Tako će Koncertna dvorana Vatroslav Lisinski u utorak, 15. lipnja 2021. godine, vrvjeti ljepoticama hrvatske metropole! Naime, tog dana, pod pokroviteljstvom grada Zagreba, održat će se već tradicionalni i svima dobro poznati izbor ljepote “Kraljica Zagreba”.

Na njemu će se kandidatkinje pokazati u najboljem izdanju i zasjati ispred stručnog žirija te mnogobrojne publike. Dodajmo da će pobjednica izbora imati čast natjecati se za titulu Kraljice Hrvatske 2021, a koji će se održati u hotelu Lone u Rovinju. Pobjednica će predstavljati Hrvatsku na izboru Kraljice Svijeta.

Inače, Kraljica Hrvatske najstariji je izbor ljepote. A on je prvi i jedini za kojeg je najstarija i najnagrađivanija vinarija u Hrvatskoj – Iločki podrumi – proizvela vino i pjenušac pod nazivom Kraljica Hrvatske. Osim spomenutih vina, posjetitelji će imati priliku uživati u delicijama Kanaan te degustirati aperitive Incanto. Tu ćete naći i torte i kolače svima poznatog Millenniuma.

Djevojke će se na izboru ljepote Kraljica Zagreba predstaviti u svečanim haljinama modne kreatorice Katarine Mamić

U prelijepim i raskošnim vjenčanicama poznatih brendova Ronald Joyce i Victoria Jane, cipelama Högl, kupaćim kostimima modne kuće Rivage Line. Na sve to doći će i uz dodatak u obliku sunčanih naočala brenda Sherri Hill. Za frizure će se pobrinuti Lea Bikić iz frizerskog salona GT, a za šminku je zadužen stručni team Callegari. Program će voditi lijepa i zabavna Doris Pinčić i legendarni voditelj Mario Sedmak.

Između biranja pobjednice zapjevat će poznate zvijezde – grupa Colonia i Boris Novković, dok će rasplesati plesne skupine Megablast i Atomic Dance Factory. Posjetitelji će tako osim u modi i ljepoti uživati i u sjajnom glazbeno – plesnom programu. Stoga rezervirajte utorak, 15. lipnja 2021. godine u 20 sati i pridružite se ovom prekrasnom slavlju ljepote i mladosti!

Vlasništvo svjetskog izbora “Queen of the World – Kraljica Svijeta” trajno je u rukama kompetentnih stručnih ljudi iz Hrvatske

I oni će ubuduće odlučivati kojoj će državi dodijeliti pravo za organizaciju svjetskog izbora. To je ujedno i povijesno za Republiku Hrvatsku. Dodajmo da su bogate nagrade natjecateljicama osigurali su Kanaan, Zlatarna Dodić, Sherri Hill i mnogi drugi.

Ulaz na Kraljicu Zagreba u dvorani Lisinski slobodan je uz obaveznu rezervaciju do popunjenja sjedala. Svoje mjesto možete rezervirati putem mail adrese info@kraljica-hrvatske.hr. Više informacija o samom natjecanju doznajte na mrežnim straniama na adresi queenoftheworld.biz.

Tagged