ivan škrabe | močvara zagreb | 07.03.2022.

Ivan Škrabe dolazi u Začaranu Močvaru u ponedjeljak, 7. ožujka 2022. godine, a ovom prilikom dovodi pojačanje – svoj bend!

Kanautor Ivan Škrabe nastupa u Začaranoj Močvari, a ovom prilikom sa sobom dovodi i pojačanje – svoj prateći bend! Ivan Škrabe glazbenik je iz Jastrebarskog, no, sada ima zagrebačku adresu, a iza sebe ima dva EP izdanja. Iako je Ivan solo izvođač, ovom će prilikom na koncertu u Močvari nastupiti uz bend. Budući da znamo kako Ivan dobro zvuči, ne sumnjamo da ovaj koncert biti pravo nezaboravno iskustvo.

Tako će uz Ivana na pozornici na perkusijama biti Bruno Vorberger, na električnoj gitari Ivan Glasnović, a na bas gitari Tomi Novak. U glazbenoj kronici književnika i kantautora Miloša Zupca, o Ivanu piše: “Njegov glas je opojno sugestivan, njegova gitara plemenski mantrična…”. A jednako vas to čeka i u Močvari, jer Ivan i bend donose transcendentno iskustvo sanjive psihodelije. Više o Ivanu doznajte na njegovom Facebook profilu.

Koncert Ivana Škrabea i benda održat će se u zagrebačkom klubu Močvara u ponedjeljak, 7. ožujka 2022. godine. Vrata kluba se otvaraju u 19, a koncert kreće u 20 sati. Ulaznice možete kupiti u pretprodaji i dan koncerta na blagajni kluba po cijeni od 30 kuna. Broj ulaznica je ograničen pa je zainteresiranima preporučljivo da ih nabave što prije. Koncert je sjedećeg tipa tako da covid potvrde nisu potrebne.

VIDEO: Ivan Škrabe – Napustite gradove

Tagged