inova / zagrebački velesajam

INOVA – BUDI UZOR 2019 – tradicionalna nacionalna izložba inovacija

INOVA je tradicionalna nacionalna izložba inovacija koja od 1971. godine redovito svjedoči o najvećim uspjesima hrvatskog inventivnog rada. INOVA je pokretač i simbol inovatorstva u Hrvatskoj, a do sada je okupljala, poticala i javnosti predstavljala tisuće hrvatskih i stotine inovacija iz inozemstva. INOVU 2019 se priprema na Zagrebačkom velesajmu, mjestu najvećih dosadašnjih uspjeha i to u iznimnom posjećenom terminu INTERLIBERA.


44. Hrvatski salon inovacija s međunarodnim sudjelovanjem i 15. Izložba inovacija, prototipova i studentskih poslovnih planova održat će se u Zagrebu na Zagrebačkom Velesajmu od 13. do 16. studenoga 2019. godine.

INOVA 2019 će biti mjesto okupljanja inovatora iz cijelog svijeta. Dugogodišnja poslovna suradnja sorganizatorima inozemnih izložbi inovatora, svjetsko pokroviteljstvo WIIPA (Svjetska organizacija inovatora) i brojni zadovoljni strani izlagači na ranijim izložbama INOVE, temelji su dolaska inovatora iz Taiwana, Hong Konga, Kine, Japana, Kambođe, Vijetnama, Indonezije, Koreje, Saudijske Arabije, Irana, Iraka, Sudana, Kanade, Njemačke, Makedonije, Slovenije, Tajlanda, Poljske, Rumunjske, Moldavije, Bugarske, Rusije, Malezije, BiH…

INOVA 2019 je izložba inovacija, novih proizvoda i inovacija mladih s brojnim pratećim sadržajima, međunarodnim stručnim skupovima i osobito atraktivnim programom nagrađivanja. Brojna odličja organizatori pripremaju na temelju odluka međunarodnog žirija. Najavljujemo nagrade izlagača iz inozemstva, medalje, posebna odličja i već tradicionalnu nagradu Nikola Tesla najboljem hrvatskom inovatoru, Nagradu Gradonačelnika Grada Zagreba kao i posebne vrijedne novčane nagrade najboljim studentskim poslovnim planovima.

INOVA će biti prigoda za vrlo značajan sastanak Vijeća WIIPA, središnjeg upravnog tijela Svjetske organizacije inovatora. U povodu 10. obljetnice uspješnog djelovanja WIIPA očekuje se donošenje novog temeljnog dokumenta pod nazivom Zagrebačka deklaracija.

INOVA – BUDI UZOR 2019 u brojkama

  • 2. najstarija izložba inovacija u svijetu
  • 2. najveća europska izložba inovacija
  • 550 izlagača
  • 31 država iz cijelog svijeta

PROČITAJTE VIŠE:

Tagged