imaginarni prijatelji | 2024.

Imaginarni prijatelji, filmska čarolija za sve uzraste, odgovara na pitanje “Što ako je sve u što ste vjerovali kao dijete stvarno?”

Predstavljen je službeni trailer za Paramountovu filmsku avanturu “Imaginarni prijatelji” u režiji Johna Krasinskog. I sada sa sigurnošću znamo da se u ovom filmu pojavljuje više od 20 imaginarnih likova, donoseći smijeh i radost svim generacijama gledatelja. Ali i fantastičnu i nezaboravnu avanturu prepunu humora i mašte. Pripremite se za filmsku čaroliju koja će vas odvesti na uzbudljivo putovanje kroz imaginarni svijet!

Imaginarni prijatelji filmska je čarolija za sve uzraste. A u središtu zbivanja je djevojčica Bea koja otkriva svoju nevjerojatnu moć. Naime, ona vidi imaginarne prijatelje svih ljudi… Otkrijte kako će Bea iskoristiti tu moć u misiji ponovnog povezivanja djece s njihovim zaboravljenim imaginarnih prijatelja. U filmu koji se na engleskom zove “IF” glume Ryan Reynolds, John Krasinski, Cailey Fleming i Fiona Shaw. I dodajmo, u originalnoj verziji imaginarnim prijateljima glasove su posudili Phoebe Waller-Bridge, Louis Gossett Jr. i Steve Carell, zajedno s mnogim drugima.

Glavne uloge hrvatske verzije filma sinkronizirat će Fabijan Pavao Medvešek i utjeloviti Calvina. Rina Zoja Radmilov djevojčicu Beu, Rene Bitorajac Plavog, a Ronald Žlabur Beinog tatu. Ostale glasove posudili su i Jan Kerekeš, Mario Petreković, Jadranka Đokić, Natko Beck, Miach, Lela Margetić, Pero Juričić… Ova impresivna glumačka postava obećava da će oživjeti svijet Imaginarnih prijatelja na način koji će oduševiti sve generacije gledatelja. A vi otkrijte kako će Bea iskoristiti svoju moć u ovoj inspirativnoj avanturi koja publici prenosi poruku o važnosti mašte, prijateljstva i povezanosti s onim što je duboko u srcu svakoga od nas. Spremite se za zabavno putovanje gdje svaki korak otkriva nova čuda i iznenađenja! Ali se i pitajte – što ako je sve u što ste vjerovali kao dijete stvarno?

VIDEO: Imaginarni prijatelji | IF | 2024.

Tagged