igre gladi - balada pjevica i zmija | hunger games: the ballad of songbirds and snakes | 2023.

Igre gladi: Balada pjevica i zmija – prequel kome je radnja smještena 64 godine prije prvog filma u kina dolazi 16. studenog 2023. godine!

Polovicom studenog 2023. godine u distribuciji Blitza u zagrebačka kina stiže prequel mega uspješne franžise “Igre gladi”! Ovaj peti nastavak ove filmske franšize se zove “Balada pjevica i zmija”, a snimljen prema svjetskom bestseleru spisateljice Suzanne Collins. A u ovom filmu se prikazuju desete “Igre gladi”, a smještene su 64 godine prije prvog filma.


Lucy Gray Baird predstavlja siromašni Okrug 12, a 18-godišnji Coriolanus Snow je njezin mentor. Izgledi su protiv njega, a Lucy ne predviđaju pobjedu. No, nakon što prkosnom pjesmom tijekom ceremonije žetve uspije zaokupiti pažnju cijelog Panema, Snow pomisli da bi možda mogao okrenuti šanse u njihovu korist. Ujedinjujući svoju teatralnost i novootkrivenu političku mudrost, Snow i Lucy utrkuju se s vremenom kako bi preživjeli i otkrili tko je pjevica, a tko zmija.

Svaki izbor koji se donese može dovesti do naklonosti ili neuspjeha, trijumfa ili propasti…

Njihove su sudbine sada potpuno isprepletene, a svaki izbor koji Snow donese mogao bi dovesti do naklonosti ili neuspjeha, trijumfa ili propasti. Unutar arene bit će to borba do smrti. Izvan arene, Snow počinje osjećati da je osuđen na propast. I mora odvagnuti svoju potrebu da slijedi pravila u odnosu na svoju želju da preživi. Bez obzira na sve…

Film Igre gladi: Balada pjevica i zmija režirao je Francis Lawrence, koji je režirao i sve nastavke trilogije Igre gladi. Glavne uloge tumače Rachel Zegler kao Lucy Gray Baird i Tom Blyth kao Coriolanus Snow. U ostalim ulogama su Hunter Schafer, Jason Schwartzman, Peter Dinklage, dobitnica Oscara Viola Davis, Josh Andrés Rivera, Ashley Liao, Knox Gibson, Aamer Husain, Mackenzie Lansing, Nick Benson, Laurel Marsden, Lilly Cooper, Luna Steeples, ali i mnogi drugi. Igre gladi – Balada pjevica i zmija u distribuciji Blitz filma u zagrebačka kina stižu od četvrtka, 16. studenog 2023. godine. Više o ovoj SF distopiji doznajte na stranicama IMDB-a.

VIDEO TRAILER: Igre gladi: Balada pjevica i zmija | Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes

Tagged