imogen recordings five years-anniversary / super super zagreb

House legende u Zagrebu na petom rođendanu Imogen Recordingsa u Katranu

Kažu da brojka pet simbolizira ekspanziju, dinamičnost, različitost i potrebu za slobodom. Upravo to su odlike Imogen Recordingsa kojem je trebalo pet godina da izraste u uglednu etiketu u svjetskim okvirima čijem zovu ne mogu odoljeti i najveća imena elektronske glazbe. Peti je rođendan Imogena i prilika za veliku dvodnevnu feštu koju njegovi pokretači Ilija Rudman i Antonio Zuza upriličuju 8. i 9. studenog 2019. godine u klubu Super Super u Katranu (Radnička cesta 27, Zagreb). Kako i priliči, rođendanski gosti bit će pravi kapitalci house glazbe – DJ Garth i Kai Alcé.

O rođendanskom partyju

Iako odavno veliko ime američkog i svjetskog housea, DJ Garth prvi put dolazi u Hrvatsku. Ovaj rođeni Londončanin kao dječak je doselio u San Francisco gdje je već početkom 90-ih izrastao u ključnog igrača tamošnje bogate scene. S prijateljima osniva kultni Wicked Sound System koji u početku organizira Full Moon partije s ciljem populariziranja rave kulture.

Prvi tulumi pod mostom Golden Gate pretvorili su se u masovna okupljanja, a Garth i ekipa našli su se u samom središtu rave pokreta. Kasnije je osnovao Grayhound Recordings te producirao i remiksirao neke od najutjecajnijih house stvari, a u posljednje vrijeme okušao se vrlo uspješno i kao glumac.

DJ Kai Alce

I drugi ugledni gost Kai Alcé ostavio je važan trag u house glazbi, prije svega u Atlanti gdje već dugo živi, ali i u rodnom New Yorku te Detroitu u kojem je boravio nekoliko godina. Inicijalima tih gradova naziva i svoju etiketu NDATL, a potom osniva i House in the Park, drugo najveće događanje house glazbe na otvorenom u SAD-u. Kai je već počastio Imogen svojim izdanjem, a ovo će mu biti drugi nastup na partiju ove etikete u Zagrebu.

Cijelo događanje začinit će domaćini Antonio Zuza i Ilija Rudman, i to svojim pojedinačnim nastupima, ali i zajedno u sklopu svog novog projekta Imogen Soundsystem. Pod tim imenom ovaj će dvojac osim b2b nastupa i producirati razna izdanja, a prvo u nizu bit će edit remixa koji je Ron Trent napravio za Ilijinu pjesmu Tears to Sound. Imogenov dvojac tako nastavlja svoju misiju stvaranja nove uzbudljive glazbe te organiziranjem sjajnih zabava.

Imogen rođendanski party – Klub SUPER SUPER

  • 8. studenog – Kai Alcé i Ilija Rudman
  • 11. studenoga – DJ Garth i Antonio Zuza

PROČITAJTE VIŠE:

Ključne riječi (tagovi): - - - - - - - - - - -