doček nove 2024. godine | hnk zagreb

HNK Zagreb vas poziva na gala doček Nove 2024. godine!

Hrvatsko narodno kazalište u Zagrebu predstavlja svečani doček nove 2024. godine za limitiran broj od 110 gostiju. A ova Silvestarska noć u zagrebačkom HNK-u započet će najboljom mogućom uvertirom. Naime, sve počinje operetom “Šišmiš” Johanna Straussa mlađeg, pod ravnanjem Srbe Dinića, a u režiji Krešimira Dolenčića. Ova posebna večer će se nastaviti u foajeu Kazališta i to uz birane delicije, atraktivnu gourmet ponudu i glazbeni program. A iza ponoći, gosti će biti pozvani na fotografiranje i ples na pozornici HNK-a u Zagrebu, kojim će zaista posebno proslaviti ulazak u novu 2024. godinu.

Doček Nove 2024. godine u HNK-u Zagreb prati i prigodni glazbeni program. Tako će Tihomir Hojsak i Filip Novosel izvesti glazbene brojeve kojima su već osvojili publiku diljem svijeta, a koji promiču hrvatsku glazbu, tradiciju i kulturu. Nakon tog koncerta gosti HNK-a će moći i zaplesati, uz glazbeni odabir DJ Steve Fingersa i Marka Gudelja na saksofonu. A potom će biti organizirano i fotografiranje te ples na pozornici. Ovaj poseban trenutak večeri održavat će se na velikoj pozornici zagrebačkoga HNK-a poslije ponoći, a na njoj će gosti moći obilježiti ulazak u novu 2024. godinu.

Hrvatsko narodno kazalište u Zagrebu pozornica je za najbolji doček Nove 2024. godine. A paket dočeka Nove godine u HNK-u u Zagrebu uključuje ulaznicu za ložu na prvom katu, Operetski spektakl Šišmiš koji traje od 18 do 20:30 sati te gala doček Nove godine. A on će trajati od 20:30 do 1:30 sati. Dodajmo da će birane blagdanske delicije bit će poslužene u nekoliko sljedova. Također, tu će biti i bogata selekcija hrvatskih vina te all inclusive lista pića tijekom cijelog događanja. Više informacija doznajte na mrežnim stranicama HNK-a na adresi hnk.hr.

VIDEO: Šišmiš – Johann Strauss ml. | HNK Zagreb

Tagged