gungula - gypsy swing jazz band | močvara zagreb | 01.09.2021.

Gungula, zagrebački swing i gypsy-jazz sastav, nastupa u klubu Močvara u srijedu, 1. rujna 2021. godine

U zagrebački klub Močvara ponovno dolazi Gungula, zagrebački swing i gypsy-jazz sastav i to u srijedu, 1. rujna 2021. godine. Podsjetimo, ovaj vrsni bend osim već uobičajenih obrada najvećih hitova, na svojim nastupima izvodi i nekoliko novih autorskih pjesama. One ujedno predstavljaju i iskorak van dosadašnjih okvira benda prema novim žanrovskim izričajima.

Matični dio benda Gungula čine Matilda Fatur (vokal i kontrabas), Margareta Sinković (violina), Duga Bavoljak (truba i vokal), Laura Tandarić (bubnjevi), Ivan Luić (gitara) i Jessie Goldman (saksofon i back-vokal). A na koncertu u klubu Močvara na pozornici će im se pridružiti i dodatni glazbenici. To su Dario Fadljević na gitari, Berislav Gavranić i Matej Hermeščec na klarinetu te Benjamin Lamza na saksofonu.

Koncert grupe Gungula održat će se u srijedu, 1. rujna 2021. godine, a počinje u 20 sati. Cijena ulaznice iznosi 20 kuna u pretprodaji i 30 na dan koncerta. Na vrijeme nabavite svoje ulaznice i vidimo se na Močvarnoj terasi! Za dolazak na ovaj koncert EU Covid putovnice nisu potrebne. Koncert je sjedećeg tipa i broj ulaznica je ograničen. Više informacija o bendu Gungula doznajte na njihovoj Facebook stranici.

VIDEO: Gungula u Močvari | 26. svibanj 2021.

Tagged