greencajt festival 2024 | zagrebački velesajam

Greencajt 2024 | Festival koji afirmira znanost i inovacije u održivosti održava se na Velesajmu od 22. do 24. svibnja 2024. godine

Greencajt festival se održava u Paviljonu 13 zagrebačkog Velesajma od ponedjeljka do srijede, od 22. do 24. svibnja 2024. godine. A ovaj “zeleni” festival pruža jedinstvenu priliku za susret i dijeljenje ideja s vodećim stručnjacima iz područja održivosti, zelene tranzicije, klimatske budućnosti i važnosti ESG-a u svim segmentima društva.

Greencajt Festival, jedan od najprestižnijih događaja u regiji koji afirmira znanost i inovacije u održivosti, s ponosom najavljuje neke od najistaknutijih stručnjaka iz područja ekološkog futurizma te umjetne inteligencije (AI). Točnije, ovogodišnji festival će okupiti brojne svjetske lidere i vizionare koji će raspravljati o brojnim temama. A jedna od njih će svakako biti i kako uz korištenje tehnologija možemo oblikovati održivu budućnost našeg planeta.

Ukratko, u Zagrebu se organizira prava revolucija održivosti! Točnije, sprema se inspirativno iskustvo u susretu s vodećim stručnjacima iz ESG područja koji će podijeliti svoja znanja, raspravljati o inovativnim strategijama te nuditi rješenja za izazove u domeni okoliša, društva i upravljanja. Greencajt nije samo konferencija, već prilika za poticanje zajedničkih napora prema održivijoj i odgovornijoj budućnosti. Ovdje se rađaju inovativne strategije, dijele se ključna znanja i promišljaju rješenja za izazove u okolišu, društvu i upravljanju. Pridružite se i vi festivalu te zajedno s nama oblikujte bolji svijet, jer Zemlja je jedini dom kojeg imamo. Više o ovom zelenom festivalu – Greencajt 2024 – doznajte na službenoj Facebook stranici.

VIDEO: Greencajt festival 2023 | After movie

Tagged