ivan kožarić - sve pršti od ljubavi - grafika - 2010

Galerija S u galeriji Greta – prodajna izložba grafika u posjedu galerije

Na izložbi u zagrebačkoj Galeriji Greta, Galerija S predstavlja se izborom grafičke produkcije nastale u 30 godina postojanja i grafikama u posjedu galerije. Kroz vlastitu izdavačku praksu mladih autora/ica, kao i kroz tržišnu verifikaciju već potvrđenih autora/ica, galerija se fokusirala na ponudu djela suvremenih umjetnika i širenje tržišta suvremene umjetnosti u Hrvatskoj. Galerija S postoji od 1989. godine, a od 1991. godine započela je s jednim od svojih najvažnijih programa, tiskanjem i izdavanjem grafičkih mapa / listova, u početku lokalnih autora, a zatim grafičko – pjesničkih te grafičkih mapa / listova hrvatskih autora suvremene umjetnosti mlađe i starije generacije. Također, djelovala je i kao izlagački prostor (s preko 50 održanih izložbi), dok od nedavno djeluje kao online galerija.

Na izložbi Galerija S / grafike bit će izloženi radovi sljedećih autora/ica: Gordana Bakić, Gordana Bralić, Ivan Čižmek, Eugen Feller, Ivana Franke, Duje Jurić, Ivan Šeremet, Alem Korkut, Marko Tadić, Ivan Fijolić, Matko Vekić, Tomislav Buntak, Boris Demur, Ivan Kožarić, Marijan Molnar i Darko Fritz.

Uz izložene radove, biti će dostupni i radovi sljedećih autora/ica: Ivan Tudek, Đuro Seder, Viktor Daldon, Zoran Pavelić, Marijan Crtalić, Sunčanica Tuk, Marko Pašalić, Milivoj Bijelić, Nina Ivančić, Predrag Todorović, Ivan Lesiak, Ivan Picelj, Vlado Martek, Vjenceslav Richter, Momčilo Golub, Ivan Deković, Boris Bućan, Mirjana Vodopija, Julije Knifer i Juraj Dobrović.

Izložbu Galerija S / grafike možete posjetiti u Galeriji Greta (Ilica 92) od 16. do 23. prosinca 2019. godine. Za vrijeme izložbe radovi će biti dostupni po sniženim cijenama.

Galerija S djeluje na adresi M. P. Miškine 69 u Koprivnici, a više informacija o Galeriji S doznajte na web stranici galerija-s.com.


PROČITAJTE VIŠE:

Ključne riječi (tagovi): - - - - - - - - - -