fortnite celebration cup 2020

Fortnite Celebration Cup 2020 – igrajte Fortnite i osvojite vrijedne nagrade!

Fortnite Celebration Cup natjecanje održat će se u subotu i nedjelju, 15. i 16. veljače 2020. godine! Prijaviti se mogu svi igrači koji igraju tu igru na PlayStation 4 konzoli, a sudjelovanjem će imati priliku zaraditi predmete u igri i novčane nagrade!

Važno je napomenuti da bi sudjelovali, igrači moraju biti sigurni da je njihov Fortnite račun na razini 15 i da je na njihovom Epic Games računu omogućena dvofaktorska provjera identiteta! Za informacije o terminima za vašu regiju, aktivirajte Fortnite na svojoj PlayStation 4 konzoli i idite na karticu Compete kako biste saznali više detalja o tome kako i kada zaigrati.

Prvog dana, 15. veljače, igrači s najboljim rezultatima na svakoj regionalnoj rang listi imat će priliku osvojiti sprej Take Cover (najboljih 50%), sjekiru Wild Accent (najboljih 25%) i Tango outfit (top 5%). Drugog dana natjecanja, 16. veljače, igrači s najboljim rezultatima na svakoj regionalnoj rang listi imat će priliku osvojiti udio u nagradnom fondu od 1.000.000 USD. Da, dobro ste pročitali – milijun dolara! Zato počnite vježbati već danas, a vidimo se u subotu, 15. veljače 2020. godine, na ovom gaming turniru!

U čemu se uopće radi u ovoj igrici Epic Gamesa koja je zaludila svijet?

Fortnite je online multiplayer video igra koju su razvili razvojni studiji Epic Games i People Can Fly. Prva inačica video igre objavljena je 25. srpnja 2017. godine za Microsoft Windows, PlayStation 4, MacOS i Xbox One platforme. Svoju najveću popularnost Fortinite je dostigao 2018. godine i to nakon što je Epic Games omogućio besplatno igranje. Ova igra trenutno diljem svijeta ima više od 200 milijuna igrača, što je čini jednom od najpopularnijih igara na svijetu.

I dodajmo, Fortnite je igra koja ima tri načina igranja. A to su Battle Royale (hrv. Kraljevska bitka), Save the world (hrv. Spasi svijet) i Creative (hrv. Kreativno). Više informacija o igri Fortnite i studiju Epic Games doznajte na mrežnim stranicama na adresi epicgames.com/fortnite.

VIDEO: Fortnite Trailer

Tagged