fortnite celebration cup / ps4 / 2020

Fortnite Celebration Cup 2020 – igrajte Fortnite i osvojite vrijedne nagrade!

Fortnite Celebration Cup natjecanje održat će se u subotu i nedjelju, 15. i 16. veljače 2020. godine! Prijaviti se mogu svi igrači koji igraju tu igru na PlayStation 4 konzoli, a sudjelovanjem će imati priliku zaraditi predmete u igri i novčane nagrade!

Važno je napomenuti da bi sudjelovali, igrači moraju biti sigurni da je njihov Fortnite račun na razini 15 i da je na njihovom Epic Games računu omogućena dvofaktorska provjera identiteta! Za informacije o terminima za vašu regiju, aktivirajte Fortnite na svojoj PlayStation 4 konzoli i idite na karticu Compete kako biste saznali više detalja o tome kako i kada zaigrati.

Prvog dana, 15. veljače, igrači s najboljim rezultatima na svakoj regionalnoj rang listi imat će priliku osvojiti:

  • najboljih 50% – sprej Take Cover
  • najboljih 25% – sjekira Wild Accent
  • top 5% – Tango outfit

Drugog dana natjecanja, 16. veljače, igrači s najboljim rezultatima na svakoj regionalnoj rang listi imat će priliku osvojiti udio u nagradnom fondu od 1.000.000 USD (milijun dolara)! Zato počnite vježbati već danas, a vidimo se 15. veljače na turniru!

Što je Fortnite?

Fortnite je online multiplayer video igra koju su razvili razvojni studiji Epic Games i People Can Fly. Prva inačica video igre objavljena je 25. srpnja 2017. godine za Microsoft Windows, PlayStation 4, MacOS i Xbox One platforme.

Svoju najveću popularnost Fortinite je dostigao 2018. godine, nakon što je Epic Games omogućio besplatno igranje. Igra diljem svijeta ima više od 200 milijuna igrača, što je čini jednom od najpopularnijih igara na svijetu.

Fortnite je igra koja ima tri načina igranja, a to su:

  • Battle Royale (hrv. Kraljevska bitka)
  • Save the world (hrv. Spasi svijet)
  • Creative (hrv. Kreativno)

Više informacija o igri Fortnite i studiju Epic Games doznajte na mrežnim stranicama na adresi epicgames.com/fortnite/.

Ključne riječi (tagovi): - - - - - - - - - - - - -

1 thought on “Fortnite Celebration Cup 2020 – igrajte Fortnite i osvojite vrijedne nagrade!

Comments are closed.