elvis stanić group | peti kupe zagreb | 12.05.2022.

Elvis Stanić, jedan od najboljih suvremenih gitarista, nastupa u Petom kupeu u četvrtak, 12. svibnja 2022. godine

Elvis Stanić, jedan od najboljih domaćih suvremenih gitarista i harmonikaša, stiže u zagrebački klub Peti Kupe! A tamo će Elvis sa svojom grupom u četvrtak, 12. svibnja 2022. godine, koncertno promovirati novi album “Insomnia”. Dodajmo da je “Insomnia” Elvisov prvi album u četiri godine. A on zbog njegovog skorašnjeg izlaska ne skriva uzbuđenje: “Nakon četiri godine veselim se što mogu najaviti naš novi album Insomnia ili Nesanica. To je motiv koji nam je svima bio blizak u posljednje dvije godine. Ali iz neprospavanih noći nastala je potpuno nova, potpuno drugačija glazba od onog što smo svirali niz godina.” No, Elvis se okrenuo sebi i pronašao neke drugačije zvukove…

“U tom introvertnom vremenu, okrenuvši se samom sebi, pronašao sam neke druge, drugačije zvukove, možda više i bliže progressive jazzu, jazz rocku ili smooth atmosphere žanru. Naravno, ponovno se glazbeno mičemo dalje i pokušavamo dignuti ljestvicu, da tako kažem, malo više. Ako vas zanima što smo novog zakuhali, dođite u Peti kupe kušati ju i čuti. Isključite se i jednostavno prepustite glazbi”, poručio je Elvis.

Na albumu uz vođu projekta Elvisa Stanića gostuju i Alba Nacinovich, Ivan Popeskić, Damjan Grbac i Branimir Gazdik. Insomnia će svjetlo dana ugledati točno na dan zagrebačkog koncerta, u četvrtak, 12. svibnja. Spomenimo da ulaznice možete na blagajni kluba Peti kupe kupiti po cijeni od 60 kuna. Dodajmo da u glazbi Elvis Stanić Group osim u Zagrebu možete uživati na koncertima u Opatiji i Šibeniku. Više informacija o Elvisu doznajte na njegovoj mrežnoj stranici na adresi elvis-stanic.hr.

VIDEO: Josipa Lisac & Elvis Stanić Group – Svijet oko nas

Tagged