dell technologies forum / zagreb 2019

Dell Technologies Forum predstavit će digitalnu transformaciju u najboljem obliku

Tradicionalni godišnji forum tvrtke Dell Technologies će 26. studenoga 2019. godine u Laubi okupiti vodeće stručnjake s područja razvoja tehnologija i digitalne transformacije. Konferencija ove godine nosi naziv Real Transformation, a sudionici će imati prilike razmijeniti iskustva s poduzetnicima i osnivačima start-upova te kroz prezentacije i razgovor upoznati najnovije trendove i proizvode u ICT industriji. Brojna predavanja i rasprave u fokusu će imati i budućnost koju donosi digitalna transformacija. Ulaz na forum je besplatan.

Inovacije, izazovi i prednosti digitalne transformacije

Konferencija će se baviti gorućim pitanjima vezanim uz izazove i benefite digitalne transformacije, a povest će se i rasprava o rezultatima nedavnog istraživanja tvrtke Dell. Istraživanje koje je za Dell provela kompanija Vanson Bourne pokazuje da se samo 4 posto kompanija u cijeloj EMEA regiji mogu smatrati digitalnim liderima te da čak 55 posto kompanija smatra da neće biti u mogućnosti ispuniti korisničke zahtjeve u narednih pet godina.

Uz to, više od 78 posto ispitanika, od njih 4600, smatra da bi digitalna transformacija trebala biti raširenija u organizaciji.

Govornici na godišnjem forumu tvrtke Dell Technologies

Forum će okupiti najveće stručnjake iz područja Europe kako bi prezentirali tehnološka rješenja kompanije Dell, a pozdravnim govorom konferenciju će otvoriti Aleksandar Antić, direktor prodaje, Dell Technologies Adriatic & Bulgaria.

Uz Aleksandra, u uvodnom dijelu prezentaciju će održati i keynote speaker konferencije Sasho Tasevski, Senior Manager, Dell Technologies. Uz njih, okupljenima će se obratiti i Ivančica Kraljević Bačlija, Sektor za informacijske tehnologije Croatia Osiguranja te Pavle Peković, Microsoft Commercial Champ for Adriatic and Balkan region.

Agenda tehnološke konferencije

Sudionici će kroz ukupno 10 predavanja i radionica imati prilike slušati brojne stručnjake iz kompanija Dell, Microsoft i VMware. U okviru foruma održat će se radionica na temu Žene u tehnologiji, za vrijeme koje će prisutni imali prilike povezati se, razmjenjivati iskustva i upoznati žene koje svakodnevno nadahnjuju poslovni svijet. U sklopu radionice, bit će govora i o tome zašto je ravnopravan tim, u odnosu žena i muškaraca, uspješniji u poslovanju te kako Dell planira do 2030. ispuniti obećanje da će 50 posto zaposlenih biti žene.

Većina radionica fokusirat će se na cloud tehnologiju i poboljšanje efikasnosti uz digitalnu transformaciju. Tema jedne od radionica bit će pitanje objedinjenog radnog prostora, a za vrijeme koje će biti predstavljeno rješenje pod nazivom Dell Technologies Unified Workspace. Također, jedna od tema foruma bit će poboljšanje efikasnosti zaposlenika kroz digitalnu transformaciju, u sklopu koje će biti predstavljen portfelj Dell EMC proizvoda za skladištenje i upravljanje podacima.

Kao globalni lider na području informacijskih tehnologija, Dell kreira rješenja koja digitalnu transformaciju pretvaraju u stvarnost. Forum će prisutnima pružiti svojevrstan uvid u daljnji tehnološki napredak.

O ICT tvrtci Dell Technologies

Dell Technologies (NYSE: DELL) je kompanija koja pomaže organizacijama i pojedincima da izgrade digitalnu budućnost i promjene način na koji rade, žive i zabavljaju se. Svojim korisnicima nudi najkompletniju i najinovativniju tehnologiju i bogat portfelj usluga.


PROČITAJTE VIŠE:

Ključne riječi (tagovi): - - - - - - - - - -