restoran gastro globus / kongresna dvorana zagrebački velesajam / ožujak 2016.

Dani poslova u turizmu u Zagrebu 2020 – pripremimo se za turističku sezonu

Četvrti “Dani poslova u turizmu 2020. u Zagrebu” održat će se u srijedu, 22. siječnja 2020. godine u Zagrebu, u Kongresnoj dvorani Zagrebačkog Velesajma (Avenija Dubrovnik 15, Zagreb) s početkom u 9 sati. Tijekom Dana poslova u turizmu u Zagrebu bit će održana i popratna događanja namijenjena sudionicima, ove godine prioritetno usmjerena učenicima završnih razreda ugostiteljskih škola koji će za nekoliko mjeseci doći na tržište rada i po prvi puta zasnovati radni odnos.

Dani poslova u turizmu već četvrtu godinu za redom okupljaju velik broj poslodavaca iz turističkog sektora te nezaposlene zainteresirane za rad u turističkoj sezoni s ciljem predstavljanja otvorenih radnih mjesta i povezivanja poslodavaca s nezaposlenim osobama koje se na jednom mjestu mogu informirati o mogućnostima zapošljavanja i razvoja karijere u turizmu.

Događanje će posjetiti Majda Burić, državna tajnica u Ministarstvu rada i mirovinskog sustava i Ante Lončar, ravnatelj Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, koji će u 10 sati obići poslodavce i posjetitelje Dana poslova u turizmu.

Nakon Zagreba ovogodišnji Dani poslova u turizmu održat će se 31. siječnja 2020. u Splitu.


PROČITAJTE VIŠE:

Ključne riječi (tagovi): - - - - - - -