dance inn outside 2020 - pop up festival zagreb

Dance INN OUTside 2020 – izvođenje predstava na trgovima, livadama i parkovima

Dance INN OUTside je novo izdanje pop up festivala koje se održava u dvije edicije tijekom 2020. godine na otvorenom, a prva edicija festivala održat će se 19. i 20. rujna 2020. godine.

U želji da novu sezonu započnu pozitivno i s plesom odlučili su pozvati prijatelje/ice i kolege/ice da osmisle proslavu na otvorenom izvodeći predstave na trgovima, livadama i parkovima, a u cilju da zauzmu prostor za ples, kulturu i sve nas te da u susret novoj sezoni pokažu da su tu, da će opstati i stvarati bez obzira na uvjete i minimalne financije.


Raspored događanja Dance INN OUTside 2020 pop up festivala

  • subota, 19. rujna 2020.

18.30 sati – stepenice Dolca
– Škvadra: Punopravno

19 sati – Trg Nikole Šubića Zrinskog
Tea Maršanić: Dobro je (za) sada
Viktoria Bubalo: Mogla bih zauvijek ovdje ostati
Nikolina Komljenović: Koraci

  • nedjelja, 20. rujna 2020.

16 sati – Park Maksimir
Petra Hrašćanec: SAMO šetnja

O Dance Inn mini festivalu

Dance Inn je mini festival, tematsko okupljanje u organizaciji kazališne skupine de facto koje se fokusira na suvremenu izvedbenu umjetnost i live art. Osnovan 2017. godine festival Dance Inn aktivno radi na promociji suvremene umjetnosti i želi mobilizirati plesače, djelatnike u kulturi i performere kroz umrežavanje, kvalitetnu prezentaciju i poticanje. Druga edicija festivala planira se 17. i 18. listopada 2020. godine s gostovanjima predstava Zadarskog plesnog ansambla i Studija za suvremeni ples.

Zbog intimnosti projekta SAMO, za šetnju parkom Maksimir s Petrom Hrašćanec potrebno je rezervirati mjesto putem maila 21defacto@gmail.com. U slučaju kiše dio programa održat će se online, a sve informacije bit će dostupne na mrežnoj stranici na adresi danceinn.org.

Tagged