CroAGRO 2019 - Međunarodni sajam poljoprivrede, poljoopreme i mehanizacije

CroAGRO i Sajmovi hrane i zdravog življenja na Zagrebačkom velesajamu

Zagrebački velesajam će u prosincu 2019. godine ugostiti prvo izdanje međunarodnog sajma poljoprivrede, opreme za poljoprivredu i mehanizaciju CroAGRO te deseto izdanje Sajmova hrane i zdravog življenja koji kvalitetu tradicije podiže na novu razinu. Na CroAGRO sajmu posjetitelje očekuje bogati prateći program koji je podijeljen kroz tematske dane: Dan stočarstva, Dan biljne proizvodnje i Dan mehanizacije, na kojima će biti izabrani najbolji stručnjaci na tim područjima. Oba sajma održat će se u periodu od 5. do 8. prosinca 2019. godine, a u okviru sajma će se održati i Gastro Show, SirCRO FEST te Međunarodno ocjenjivanje rakija i likera. Na Gastro Showu gostovat će kuhar Vedran Bošković, predstavnica Udruge žena Dinjevac i Najuzornija hrvatska žena 2019. Svetlana Bastalić te chef Ivan Pažanin.

Kroz četiri dana više od 180 izlagača iz čak 26 zemalja će poljoprivrednicima, ali i onima koji to tek namjeravaju postati, ponuditi sve što im je potrebno za uspjeh u poljoprivrednoj proizvodnji. CroAGRO obilježava povratak poljoprivrednih sajmova u Zagreb s ciljem da postane najznačajniji poljoprivredni događaj u Republici Hrvatskoj.

Središnje nacionalno događanje na temu hrane, zdravog življenja i povratka prirodnoj ravnoteži komplementarnim pristupima održava se već desetu godinu zaredom. Uz prepoznatljive segmente Sajmova hrane i zdravog življenja kao što su Organica & Kronoplja, APltera i Mystic koji svake godine bilježe veći interes i povećani broj posjetitelja, izlagača i stručnjaka, od prošle godine uveden je i segment hrane u najširem smislu, koji je svrstan u sam vrh ponude ovakvih tematskih događanja.

Bitno je istaknuti još jedan element po kojem je ovaj sajam poznat, a to je raznovrstan i kvalitetan program koji se svake godine priprema u suradnji s domaćim i inozemnim stručnjacima. Ove godine, uz 280 izlagača, posjetitelji će moći uživati u raznim predavanjima, radionicama, kongresima, seminarima, degustacijama i raznim drugim događanjima.


PROČITAJTE VIŠE:

Ključne riječi (tagovi): - - - - - - - - - -