brkovi - punk folk wellness band | 2022.

Brkovi, zagrebačka punk rock folk wellness petorka, vraća se u riječki Pogon kulture u petak, 22. travnja 2022. godine

Zagrebačka punk rock petorka Brkovi vraća se u Rijeku! U Pogon kulture dolaze u petak, 22. travnja 2022. godine. A punk-folk-wellness mašina i ovoga će puta riječkim fanovima donijeti najveće hitove. Samo ćemo izdvojiti “Bolje da sam s frendovima pio rujno vino”, “Opasno se drogiram”, “Mala”, “Kurvo prokleta”, “Balkan Star”, “Pizda materina”, “Hoću da mi dijete sluša narodnjake”, “Hormon sreće”, “Samo pijan mogu”, “Srećo laku noć”, “Nisam ja za tebe”, “Tolerancija” ili „A ja ću da pijem“.

Brkovi će kroz cijelo proljeće i ljeto 2022.godine biti na Novo Nenormalno turneji po regiji i inozemstvu. Uz nastupe u Münchenu, Ljubljani, Novom Sadu, kao i po Hrvatskoj, samostalni koncert zakazan je i u Rijeci. Ususret koncertnim aktivnostima, bend je nedavno objavio novi singl i spot Tata ti je zao koji je u samo mjesec dana dosegao gotovo 100.000 pregleda na YouTubeu.

Ali ova zagrebačka punk rock petorka neprestano radi i na drugim projektima. Tako su objavili i duplu ploču Najveći hitovi 2009.-2019., njihovo prvo vinilno izdanje. A izdali su i svoje craft pivo čija je prva edicija rasprodana u rekordnom roku. Više o ovom punk rock folk wellness bendu doznajte na njihovoj Facebook stanici.

Oni su jedan od koncertno najatraktivnijih i najaktivnijih bendova regije

Dodajmo da se koncert Brkova pridružuje sjajnom nizu proljetnih nastupa koji će se održati u riječkom Pogonu kulture. Tako oni nastupaju uz Pips, Chips & Videoclips koji dolaze u subotu, 26. ožujka te Hladno Pivo, koji će u petak, 8. travnja i u Rijeci proslaviti 35 godina karijere. I dodajmo, 7. svibanj 2022. godine je rezerviran za koncert benda Silente

Ulaznice za koncert Brkova u Pogonu kulture u Rijeci su u prodaji od petka, 18. ožujka i to po early bird cijeni od 70 kuna, a ona će vrijediti do 31. ožujka. Dan nakon, za ulaznice će trebati izdvojiti 80 kuna. Ta cijena bit će aktualna do 21. travnja. Na dan koncerta za nju će trebati izdvojiti 90 kuna. Ulaznice za koncert su u prodaji putem online shopa Eventim.

VIDEO: Brkovi – Hoću da mi dijete sluša narodnjake

Tagged