boris štok | peti kupe zagreb | 16.11.2023.

Boris Štok nastupa u Petom kupeu u četvrtak, 16. studenog 2023. godine

Uz večernji zvuk obližnjeg nam Glavnog kolodvora, uparkirajte se u Peti Kupe gdje za vas u četvrtak, 16. studenog 2023. godine, nastupa glazbenik Boris Štok, vaša prava groznica pred idealan vikend u zagrebačkoj noći! A autor hit brojnih singlova, poput “Ispod kože”, ovog puta će vam se zavući u ušne školjke s nečim potpuno novim. To je novi glazbeni broj koji je nastao u suradnji s Antom Gelom, a nosi naziv “Jesmo li jedini”. A jesmo li zbilja jedini, saznat ćemo u studenom u zagrebačkom klubu Peti Kupe!


Borisov vokalni arsenal dolazi pojačan s još jednom suradnjom, ovog puta uz besmrtnu Terezu Kesoviju i novu pjesmu Kao nekada koja će svjetlo dana ugledati u ponedjeljak, 9. listopada. A prije samog koncerta, krajem listopada, pjesma će dobiti podršku u obliku pokretne slike!

Baš kako je nekada bilo akustično u Tvornici kulture početkom 2023. godine prilikom rođendana istoimenog radija. Ili pak u zvizdan ljeta u Rougemarin parku… A ovog puta, Boris Štok, u punoj postavi, s novim materijalima i starim trikovima u rukavu. I to vrlo električno… Više o Borisu možete doznati na njegovom Facebook profilu.

VIDEO: Boris Štok – Još jednom

Tagged