boris brejcha | joker | 2024.

Boris Brejcha nastupa na drugom danu Zagreb Music Festa na Jarunu u petak, 31. svibnja 2024. godine

Pripremite se za nezaboravno glazbeno putovanje jer na zagrebački Jarun dolazi Boris Brejcha! A on će biti headliner drugog dana Zagreb Music Festivala na Jarunu, točnije, nastupa u petak, 31. svibnja 2024, godine. Doživite čaroliju high-tech minimalnih ritmova koji su osvojili publiku diljem svijeta! Tako Boris Brejcha, poznat po enigmatičnoj Joker maski, ponovo donosi svoju jedinstvenu glazbenu estetiku u Zagreb.

A njegov high-tech minimal žanr nije samo glazba. To je pokret koji je transformirao elektroničku glazbenu scenu. S melodičnim minimal techno zvukom i minimalističkim pristupom produkciji, Brejcha je vizionar koji pomiče granice onoga što minimal techno može biti. Između brojnih singlova i 12 albuma, Boris Brejcha spretno spaja elemente raznolikih stilova, uključujući trance, techno i house. Dodajmo i da je Brejcha početkom 2024. godine objavio novi album naziva Level one, pružajući posjetiteljima festivala ekskluzivnu priliku da budu svjedoci njegovih najnovijih kreacija.

Ne propustite priliku doživjeti hipnotizirajuće ritmove Borisa Brejche na Zagreb Music Festu 2024. I dodajmo, on dovodi posebnu gošću Ann Clue, pojačanje iz labela obitelji Fckng Serious. Lokalni talenti DJ Jock, Shipe i Neroa također će doprinijeti pulsirajućoj glazbenoj avanturi uz vrhunske audio-vizualne doživljaje ovog party eventa kojeg organizira Future Scope, a koji ne smijete propustiti! Više o ovom glazbeniku doznajte na njegovoj Instagram stranici.

VIDEO: Boris Brejcha at Grand Palais in Paris | France for Cercle

Tagged